Hoş geldin ATAM

ISPARTA 06.03.2022 - 13:34, Güncelleme: 06.03.2022 - 13:34
 

Hoş geldin ATAM

Hoş geldin ATAM
Türkiye Cumhuriyeti’nin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’yı teşrifinin 92. Yıldönümü, düzenlenen törenle kutlandı. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene Vali Ömer Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mülki ,askeri ve adli erkân, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, gaziler, şehit yakınları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Tören, sırasıyla Isparta Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulması ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Belediye Başkanı Başdeğirmen “Isparta 92 yıl önce Atamız hangi heyecanla karşılandıysa bugün de aynı duygular içinde buradayız” dedi. Konuşmanın ardından Belediye Başkanlığı bandosunun mini konseriyle devam eden tören sonunda Atatürk’ün Isparta’yı teşrifinin 92. Yıldönümü anısına düzenlenen Atatürk Koşusunda dereceye girenlere madalya ve hediyeleri Vali Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Kahraman ve Belediye Başkanı Başdeğirmen tarafından verildi.    
Hoş geldin ATAM

Türkiye Cumhuriyeti’nin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’yı teşrifinin 92. Yıldönümü, düzenlenen törenle kutlandı.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene Vali Ömer Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mülki ,askeri ve adli erkân, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, gaziler, şehit yakınları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören, sırasıyla Isparta Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulması ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Belediye Başkanı Başdeğirmen “ Isparta 92 yıl önce Atamız hangi heyecanla karşılandıysa bugün de aynı duygular içinde buradayız” dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanlığı bandosunun mini konseriyle devam eden tören sonunda Atatürk’ün Isparta’yı teşrifinin 92. Yıldönümü anısına düzenlenen Atatürk Koşusunda dereceye girenlere madalya ve hediyeleri Vali Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Kahraman ve Belediye Başkanı Başdeğirmen tarafından verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.