İletişim Fakültesi Öğrencileri Genç Okurlar Yeşeriyor Projesi'ni Hayata Geçirdi

ISPARTA 04.01.2022 - 11:49, Güncelleme: 04.01.2022 - 11:49
 

İletişim Fakültesi Öğrencileri Genç Okurlar Yeşeriyor Projesi'ni Hayata Geçirdi

İletişim Fakültesi Öğrencileri Genç Okurlar Yeşeriyor Projesi'ni Hayata Geçirdi
Eğitim öğretimlerini örnek sosyal sorumluluk projeleri ile taçlandıran Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, “Genç Okurlar Yeşeriyor Projesi”ni hayata geçirdi. SDÜ öğrencileri Özkan Düzgün, Tuncay Zihni, Emine Karaküçük, Naz Alp, Sümeyye Tosun ile Beyza Nur Acar proje kapsamında Isparta Şarkikaraağaç Köprü Köyü İlkokuluna giderek öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla kitap desteğinde bulundu. Ayrıca öğrenciler ile ödüllü etkinlik yapılarak oyunlar düzenlendi. Öğrenciler Özkan Düzgün, Tuncay Zihni, Emine Karaküçük, Naz Alp, Sümeyye Tosun ile Beyza Nur Acar, çocuklar ile ilham verici oynamaya çalıştıklarını belirterek “Çocukların gözlerinde oluşan mutluluğu görmek bizim için büyük bir onur. Onların kalbine dokunmaktan, birlikte vakit geçirmekten, kütüphanelerine kitap desteğinde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.  
İletişim Fakültesi Öğrencileri Genç Okurlar Yeşeriyor Projesi'ni Hayata Geçirdi

Eğitim öğretimlerini örnek sosyal sorumluluk projeleri ile taçlandıran Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, “Genç Okurlar Yeşeriyor Projesi”ni hayata geçirdi.

SDÜ öğrencileri Özkan Düzgün, Tuncay Zihni, Emine Karaküçük, Naz Alp, Sümeyye Tosun ile Beyza Nur Acar proje kapsamında Isparta Şarkikaraağaç Köprü Köyü İlkokuluna giderek öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla kitap desteğinde bulundu. Ayrıca öğrenciler ile ödüllü etkinlik yapılarak oyunlar düzenlendi.

Öğrenciler Özkan Düzgün, Tuncay Zihni, Emine Karaküçük, Naz Alp, Sümeyye Tosun ile Beyza Nur Acar, çocuklar ile ilham verici oynamaya çalıştıklarını belirterek “Çocukların gözlerinde oluşan mutluluğu görmek bizim için büyük bir onur. Onların kalbine dokunmaktan, birlikte vakit geçirmekten, kütüphanelerine kitap desteğinde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.