İncesu’da örnek birliktelik

ISPARTA 05.05.2022 - 10:51, Güncelleme: 05.05.2022 - 10:51
 

İncesu’da örnek birliktelik

İncesu’da örnek birliktelik
Keçiborlu’nun İncesu Köyünde örnek bir çalışmaya imza atıldı. İncesu Atılım A.Ş. öncülüğünde köy halkı Arife günü ikindi namazının ardından Şehitliğe giderek lavanta dikti. İncesu Atılım A.Ş. öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte köy halkı bir araya gelerek lavanta dikti. Etkinliğe Keçiborlu Kaymakamı Tahsin Aksu da katıldı. ‘Her mezara bir lavanta dikim etkinliği’ adı altında yapılan çalışmaya ilişkin bilgi veren İncesu Atılım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özkan, “Arife günü ikindi namazının ardından kadınlar, kızlar, erkekler, çocuklar olmak üzere tüm İncesu halkı Kaymakamımızla birlikte mezarlığa gidildi. Tüm köylülerimiz arıların çiçeklere dağıldığı gibi lavanta fidesini alanlar, fideleri toprakla buluşturmak üzere atalarının mezarlarına dağıldılar. Keçiborlu kaymakamımız da köyümüzün şehitliğine kendi elleri ile Lavanta dikerek bu günü anlamlandırmışlardır. Lavantalarımızdan verim almaya başladığımız zaman buradan gelecek gelir yine mezarlığın bakımında kullanılacak. Buranın bakımını da bizler yapacağız. Lavanta etkinliği ve kabir ziyaretimiz, tüm ailelerin annesi, babası ve çocukları ile hep beraber ve görülmemiş bir kalabalıkla, heyecanla mutlulukla yaptığı bir etkinlik oldu. İncesu Atılım Şirketi Yönetim Kurulumuz adına tüm ortaklarımıza ve köylülerimize, katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür eder iyi bayramlar dileriz.” diye konuştu. Etkinlikte yaklaşık bin 500 lavanta fidesi toprakla buluşturuldu.  
İncesu’da örnek birliktelik

Keçiborlu’nun İncesu Köyünde örnek bir çalışmaya imza atıldı. İncesu Atılım A.Ş. öncülüğünde köy halkı Arife günü ikindi namazının ardından Şehitliğe giderek lavanta dikti.

İncesu Atılım A.Ş. öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte köy halkı bir araya gelerek lavanta dikti. Etkinliğe Keçiborlu Kaymakamı Tahsin Aksu da katıldı. ‘Her mezara bir lavanta dikim etkinliği’ adı altında yapılan çalışmaya ilişkin bilgi veren İncesu Atılım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özkan, “Arife günü ikindi namazının ardından kadınlar, kızlar, erkekler, çocuklar olmak üzere tüm İncesu halkı Kaymakamımızla birlikte mezarlığa gidildi. Tüm köylülerimiz arıların çiçeklere dağıldığı gibi lavanta fidesini alanlar, fideleri toprakla buluşturmak üzere atalarının mezarlarına dağıldılar. Keçiborlu kaymakamımız da köyümüzün şehitliğine kendi elleri ile Lavanta dikerek bu günü anlamlandırmışlardır. Lavantalarımızdan verim almaya başladığımız zaman buradan gelecek gelir yine mezarlığın bakımında kullanılacak. Buranın bakımını da bizler yapacağız. Lavanta etkinliği ve kabir ziyaretimiz, tüm ailelerin annesi, babası ve çocukları ile hep beraber ve görülmemiş bir kalabalıkla, heyecanla mutlulukla yaptığı bir etkinlik oldu. İncesu Atılım Şirketi Yönetim Kurulumuz adına tüm ortaklarımıza ve köylülerimize, katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür eder iyi bayramlar dileriz.” diye konuştu.

Etkinlikte yaklaşık bin 500 lavanta fidesi toprakla buluşturuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.