Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Konrad operasyonla yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2023 - 11:00, Güncelleme: 19.12.2023 - 10:40
 

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Konrad operasyonla yakalandı

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Konrad operasyonla yakalandı
Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Thomas Josef Konrad, Antalya’nın Alanya ilçesinde operasyonla yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, “Uyuşturucu Ticareti” ve “Suç Örgütüne Üye Olma” suçlarından kırmızı bülten ile Polonya tarafından hakkında arama kararı çıkartıldığı tespit edilen Thomas Josef Konrad isimli şahsın Alanya ilçesinde olduğunu tespit etti. Ekipler, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gerçekleştirdikleri operasyonda Konrad kıskıvrak yakalandı.Yapılan çalışmada Konrad’ın Polonya’da faaliyet gösteren lideri olduğu suç örgütünü Türkiye’den yönetmeye devam ettiği, suç örgütünün Fas’tan İtalya ve İspanya’ya yüklü miktarlarda getirdikleri uyuşturucu maddeleri bu ülkelerden daha düşük miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine sevk ettikleri, yürütülen uluslararası soruşturmalar kapsamında İspanya ve İtalya’da yüksek miktarlarda yakalamalar gerçekleştirildiği tespit edildi.Konrad’ın ikametinde, aracında ve üstünde yapılan aramalarda suça konu olduğu değerlendirilen para ve materyaller ele geçirildi.
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Konrad operasyonla yakalandı
Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Thomas Josef Konrad, Antalya’nın Alanya ilçesinde operasyonla yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, “Uyuşturucu Ticareti” ve “Suç Örgütüne Üye Olma” suçlarından kırmızı bülten ile Polonya tarafından hakkında arama kararı çıkartıldığı tespit edilen Thomas Josef Konrad isimli şahsın Alanya ilçesinde olduğunu tespit etti. Ekipler, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gerçekleştirdikleri operasyonda Konrad kıskıvrak yakalandı.
Yapılan çalışmada Konrad’ın Polonya’da faaliyet gösteren lideri olduğu suç örgütünü Türkiye’den yönetmeye devam ettiği, suç örgütünün Fas’tan İtalya ve İspanya’ya yüklü miktarlarda getirdikleri uyuşturucu maddeleri bu ülkelerden daha düşük miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine sevk ettikleri, yürütülen uluslararası soruşturmalar kapsamında İspanya ve İtalya’da yüksek miktarlarda yakalamalar gerçekleştirildiği tespit edildi.
Konrad’ın ikametinde, aracında ve üstünde yapılan aramalarda suça konu olduğu değerlendirilen para ve materyaller ele geçirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.