İntihar etmek için çatıya çıkan kadın korku yarattı!

ASAYİŞ 12.06.2022 - 03:49, Güncelleme: 12.06.2022 - 04:01
 

İntihar etmek için çatıya çıkan kadın korku yarattı!

İntihar etmek için çatıya çıkan kadın korku yarattı!
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde inşaat halindeki 3 katlı binanın çatısına çıkan kadın atlamaktan son anda vazgeçti. Bitkin düşüp bayılan genç kadın polis tarafından çatının iç bölümüne çekilip sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay, Yalvaç ilçesine bağlı Görgü Bayram Mahallesi'nde yaşandı. 30 yaşlarındaki S.P. isimli kadını Yalvaç Kaymakamlık Lojmanı yanında faaliyeti durdurulmuş olan inşaatın çatısında görenler durumu polis ve ağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri çatının ucuna kadar gelen kadının bulunduğu yerin altına branda açtı. Polis ve sağlık ekipleri de çatıya çıkarak kadını ikna etmeye çalışırken esnaf bir kadın da destek verdi. Yaklaşık yarım saat süren çabaların sonunda çatının uç kısmında oturan kadın atlamaktan vazgeçerken bitkin düşüp bulunduğu yere yığıldı. S.P. isimli kadın polis tarafından çatının iç bölümüne çekilirken sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. https://youtube.com/shorts/lPT185Vm09k?feature=share  
İntihar etmek için çatıya çıkan kadın korku yarattı!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde inşaat halindeki 3 katlı binanın çatısına çıkan kadın atlamaktan son anda vazgeçti. Bitkin düşüp bayılan genç kadın polis tarafından çatının iç bölümüne çekilip sağlık ekiplerine teslim edildi.

Olay, Yalvaç ilçesine bağlı Görgü Bayram Mahallesi'nde yaşandı. 30 yaşlarındaki S.P. isimli kadını Yalvaç Kaymakamlık Lojmanı yanında faaliyeti durdurulmuş olan inşaatın çatısında görenler durumu polis ve ağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri çatının ucuna kadar gelen kadının bulunduğu yerin altına branda açtı. Polis ve sağlık ekipleri de çatıya çıkarak kadını ikna etmeye çalışırken esnaf bir kadın da destek verdi. Yaklaşık yarım saat süren çabaların sonunda çatının uç kısmında oturan kadın atlamaktan vazgeçerken bitkin düşüp bulunduğu yere yığıldı. S.P. isimli kadın polis tarafından çatının iç bölümüne çekilirken sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

https://youtube.com/shorts/lPT185Vm09k?feature=share

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.