Isparta Belediyesi cami çevrelerini güzelleştiriyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 15:56, Güncelleme: 14.07.2023 - 15:32
 

Isparta Belediyesi cami çevrelerini güzelleştiriyor

Isparta Belediyesi cami çevrelerini güzelleştiriyor
Isparta Belediyesi tarafından Anadolu Mahallesi Camiinin etrafında başlatılan çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.Isparta Belediyesi, şehirdeki camilerin çevre düzenleme çalışmalarını yaparken, tuvaletleri ile şadırvanlarını da yeniliyor. Çalışmaların devam ettiği yerlerden birisi de Anadolu Mahallesi Camisi oldu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Anadolu Mahallesinde gençler ve vatandaşlarla bir araya gelerek, caminin çevre düzenlemesinin yapılacağı sözünü vermişti. Başkan Başdeğirmen’in ziyaretinin ardından başlayan çalışmalarda sona gelindi.Çalışmalarda ilk olarak Anadolu Mahallesi Camisinin duvarları kaldırıldı, deforme olan taban döşemeleri söküldü. Bu çalışmanın ardından cami avlusuna renkli taş döşendi, çevresinde ise taş döşeme çalışmalarında sona gelindi. Bölgede taş döşeme çalışmalarının ardından peyzaj düzenlemeleri yapılacak, aydınlatmalar ve kamelyalar konacak.
Isparta Belediyesi cami çevrelerini güzelleştiriyor
Isparta Belediyesi tarafından Anadolu Mahallesi Camiinin etrafında başlatılan çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.
Isparta Belediyesi, şehirdeki camilerin çevre düzenleme çalışmalarını yaparken, tuvaletleri ile şadırvanlarını da yeniliyor. Çalışmaların devam ettiği yerlerden birisi de Anadolu Mahallesi Camisi oldu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Anadolu Mahallesinde gençler ve vatandaşlarla bir araya gelerek, caminin çevre düzenlemesinin yapılacağı sözünü vermişti. Başkan Başdeğirmen’in ziyaretinin ardından başlayan çalışmalarda sona gelindi.
Çalışmalarda ilk olarak Anadolu Mahallesi Camisinin duvarları kaldırıldı, deforme olan taban döşemeleri söküldü. Bu çalışmanın ardından cami avlusuna renkli taş döşendi, çevresinde ise taş döşeme çalışmalarında sona gelindi. Bölgede taş döşeme çalışmalarının ardından peyzaj düzenlemeleri yapılacak, aydınlatmalar ve kamelyalar konacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.