Isparta CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

ISPARTA 15.05.2022 - 16:19, Güncelleme: 15.05.2022 - 16:23
 

Isparta CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

Isparta CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı
Dr. Dt. Said Enes Er’in kuruculuğunu yaptığını CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği dualar eşliğinde açıldı. Isparta CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğiaçıldı. Isparta Gülkent Anadolu Lisesi karşısında hizmet verecek olan CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılış törenine Isparta AK Parti Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Zabun, yönetim kurulu üyeleri, Isparta Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, oda başkanları, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Selçuk,  MÜSİAD Başkanı Yalçın Baysan ve çok sayıda davetli katıldı. Dr. Dt. Said Enes Er’in kuruculuğunu yaptığını CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği dualar eşliğinde açıldı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin hayırlı olmasını diledi. Başkan Başdeğirmen, “Enes kardeşimizin muayesinin açılış için buradayız. Yoğun bir kalabalıkla bugün açılışı gerçekleştirdik. Açılan her işyerimizin şehrimize büyük katkılar sağlamakta. Enes kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Hocamızın da söylediği gibi Allah bol kazanç versin. Hayırlı olsun” dedi. AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta’ya yeni işletmelerin açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, hayırlar getirmesini diledi. Milletvekili Özel, “Diş önemli. Güzel bir klinik. Diş sağlığında komple bir hizmet sağlanmış. Isparta sağlık şehri. Rabbim mahcup etmesin, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.  
Isparta CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

Dr. Dt. Said Enes Er’in kuruculuğunu yaptığını CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği dualar eşliğinde açıldı.

Isparta CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğiaçıldı. Isparta Gülkent Anadolu Lisesi karşısında hizmet verecek olan CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılış törenine Isparta AK Parti Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Meclis Başkanı Osman Zabun, yönetim kurulu üyeleri, Isparta Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, oda başkanları, Isparta Ziraat Odası Başkanı Mustahattin Selçuk,  MÜSİAD Başkanı Yalçın Baysan ve çok sayıda davetli katıldı.

Dr. Dt. Said Enes Er’in kuruculuğunu yaptığını CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği dualar eşliğinde açıldı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, CLINİC’ER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin hayırlı olmasını diledi. Başkan Başdeğirmen, “Enes kardeşimizin muayesinin açılış için buradayız. Yoğun bir kalabalıkla bugün açılışı gerçekleştirdik. Açılan her işyerimizin şehrimize büyük katkılar sağlamakta. Enes kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Hocamızın da söylediği gibi Allah bol kazanç versin. Hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta’ya yeni işletmelerin açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, hayırlar getirmesini diledi. Milletvekili Özel, “Diş önemli. Güzel bir klinik. Diş sağlığında komple bir hizmet sağlanmış. Isparta sağlık şehri. Rabbim mahcup etmesin, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.