Isparta Hacıları Yurda Döndü

ISPARTA 21.07.2022 - 19:03, Güncelleme: 21.07.2022 - 19:03
 

Isparta Hacıları Yurda Döndü

Isparta Hacıları Yurda Döndü
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ile hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan Isparta hacıları, Isparta Müftülüğü görevlileri ve aileleri tarafından havaalanında karşılandı. Karşılamada yakınlarıyla kucaklaşan hacılar, zaman zaman duygusal anlar yaşadı ve bazı hacılar gözyaşlarına engel olamadı. Karşılama töreninde konuşan İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, hacıların sağlıklı ve rahat bir şekilde evlerine dönmelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, “Meşakkatli bir yolculuğun ardından hacılarımızı yoğun bir kalabalığın katılımıyla karşıladığımız hacıların sevinç ve mutluluğuna şahit olduk. Onların ibadetlerini memnuniyet içerisinde sorunsuz bir şekilde tamamlamaları bizleri mutlu etti. Kardeşlerimizin haclarının mebrur olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça ise, 2022-2023 umre kayıtlarının başladığını hatırlatarak, umre ibadetini yerine getirmek isteyenleri Müftülük Hac ve Umre Bürosuna beklediklerini kaydetti.
Isparta Hacıları Yurda Döndü

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ile hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan Isparta hacıları, Isparta Müftülüğü görevlileri ve aileleri tarafından havaalanında karşılandı.

Karşılamada yakınlarıyla kucaklaşan hacılar, zaman zaman duygusal anlar yaşadı ve bazı hacılar gözyaşlarına engel olamadı.

Karşılama töreninde konuşan İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, hacıların sağlıklı ve rahat bir şekilde evlerine dönmelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, “Meşakkatli bir yolculuğun ardından hacılarımızı yoğun bir kalabalığın katılımıyla karşıladığımız hacıların sevinç ve mutluluğuna şahit olduk. Onların ibadetlerini memnuniyet içerisinde sorunsuz bir şekilde tamamlamaları bizleri mutlu etti. Kardeşlerimizin haclarının mebrur olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça ise, 2022-2023 umre kayıtlarının başladığını hatırlatarak, umre ibadetini yerine getirmek isteyenleri Müftülük Hac ve Umre Bürosuna beklediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.