Isparta hakkını alacak

SİYASET 12.04.2023 - 15:20, Güncelleme: 12.04.2023 - 15:20
 

Isparta hakkını alacak

CHP'nin 1. sıra Milletvekili Adayı Yalım Halıcı, partisinin il başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Milletvekili Adayı Halıcı, bizim dönemimizde Isparta hakkını alacak, Türkiye hakkını alacak dedi. CHP İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan ve CHP Genel Merkezi tarafından 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Isparta'dan 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Yalım Halıcı, bugün partisinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
CHP'nin 1. sıra Milletvekili Adayı Yalım Halıcı, partisinin il başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Milletvekili  Adayı Halıcı, bizim dönemimizde Isparta hakkını alacak, Türkiye hakkını alacak dedi. CHP İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan ve CHP Genel Merkezi tarafından 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Isparta'dan 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Yalım Halıcı, bugün partisinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.  Halıcı açıklamasında; "Bu gün dört Isparta sevdalısı olarak sizlerin karşısındayız. Uzun yıllardır bir mücadele içerisindeydik. Gençlik kollarında başlayan serüvenimiz partinin birçok kademesinden sonra bu gün partimizin milletvekili adayı olarak sizlerin karşısındayım. Türkiye sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Aynı şekilde Isparta'da, Türkiye'de ayrıştırma dili, kutuplaştırma dili malesef toplumu huzursuz etmeye başlamış durumdadır. Bunun karşısında  bizler, genel başkanımızın bize çizdiği rotaya istinaden sizlere diyoruz ki; ''Biz barış için geliyoruz biz huzur için geliyoruz, biz birleştirmek için geliyoruz ve birleşe birleşe kazanacağız'' diyoruz. Geçen gün yine aday adayı tanıtım toplantısında hep birlikteydik. Orada demiştik ki; kadınlarımıza, gençlerimize, esnafımıza, çiftçimize, emeklimize toplumun her kesimine 'sana söz' demiştik. Bu günde Ispartalı hemşerimize bazı sözler verelim. İlk müjdemiz, sana söz Ispartalı hemşerilerim, bizlerin döneminde artık bu şehirde Dereboğazı Yolu konuşulmayacak. Dereboğazı Yolu'nu çözmeye geliyoruz. Pandemi döneminde gördük Isparta B planı olmayan bir şehir, hizmet sektörü çöktü, sanayimizi tamamlayamadığımız için çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Isparta bir tarım memleketi olmasının yanında aynı zamanda bir esnaf memleketi. Bu teşvik yasasını hep beraber Millet İttifakı bileşenleri olarak değiştireceiz. Isparta'ya faydası olmayan, 21 senedir Isparta'ya hiçbir şey katmayan bu teşvik yasasını bölgesel ve sektörel teşviğe hep beraber çevireceğiz. Bunun da sözünü veriyoruz. Eğirdir Gölü'müz günden güne malesef kuruyor, su seviyesi azalıyor. Özel hükümler uygulanmadığı için kirlilik oranı da aynı şekilde devam ediyor. Eğirdir Gölü'ne de biz sahip çıkacağız. Sözlerimi söyle bitirmek istiyorum, genel başkanımıza bir sözümüz var 13. Cumhurbaşkanımız olarak hep beraber sayın genel başkanımızı Çankaya Köşkü'ne gönderme sözü veriyoruz. Son olarak bizim dönemimizde Isparta hakkını alacak Türkiye hakkını alacak'' dedi.
CHP'nin 1. sıra Milletvekili Adayı Yalım Halıcı, partisinin il başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Milletvekili Adayı Halıcı, bizim dönemimizde Isparta hakkını alacak, Türkiye hakkını alacak dedi. CHP İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan ve CHP Genel Merkezi tarafından 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Isparta'dan 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Yalım Halıcı, bugün partisinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

CHP'nin 1. sıra Milletvekili Adayı Yalım Halıcı, partisinin il başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Milletvekili  Adayı Halıcı, bizim dönemimizde Isparta hakkını alacak, Türkiye hakkını alacak dedi.
CHP İl Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan ve CHP Genel Merkezi tarafından 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Isparta'dan 1. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Yalım Halıcı, bugün partisinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 
Halıcı açıklamasında; "Bu gün dört Isparta sevdalısı olarak sizlerin karşısındayız. Uzun yıllardır bir mücadele içerisindeydik. Gençlik kollarında başlayan serüvenimiz partinin birçok kademesinden sonra bu gün partimizin milletvekili adayı olarak sizlerin karşısındayım. Türkiye sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Aynı şekilde Isparta'da, Türkiye'de ayrıştırma dili, kutuplaştırma dili malesef toplumu huzursuz etmeye başlamış durumdadır. Bunun karşısında  bizler, genel başkanımızın bize çizdiği rotaya istinaden sizlere diyoruz ki; ''Biz barış için geliyoruz biz huzur için geliyoruz, biz birleştirmek için geliyoruz ve birleşe birleşe kazanacağız'' diyoruz. Geçen gün yine aday adayı tanıtım toplantısında hep birlikteydik. Orada demiştik ki; kadınlarımıza, gençlerimize, esnafımıza, çiftçimize, emeklimize toplumun her kesimine 'sana söz' demiştik. Bu günde Ispartalı hemşerimize bazı sözler verelim. İlk müjdemiz, sana söz Ispartalı hemşerilerim, bizlerin döneminde artık bu şehirde Dereboğazı Yolu konuşulmayacak. Dereboğazı Yolu'nu çözmeye geliyoruz. Pandemi döneminde gördük Isparta B planı olmayan bir şehir, hizmet sektörü çöktü, sanayimizi tamamlayamadığımız için çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Isparta bir tarım memleketi olmasının yanında aynı zamanda bir esnaf memleketi. Bu teşvik yasasını hep beraber Millet İttifakı bileşenleri olarak değiştireceiz. Isparta'ya faydası olmayan, 21 senedir Isparta'ya hiçbir şey katmayan bu teşvik yasasını bölgesel ve sektörel teşviğe hep beraber çevireceğiz. Bunun da sözünü veriyoruz. Eğirdir Gölü'müz günden güne malesef kuruyor, su seviyesi azalıyor. Özel hükümler uygulanmadığı için kirlilik oranı da aynı şekilde devam ediyor. Eğirdir Gölü'ne de biz sahip çıkacağız. Sözlerimi söyle bitirmek istiyorum, genel başkanımıza bir sözümüz var 13. Cumhurbaşkanımız olarak hep beraber sayın genel başkanımızı Çankaya Köşkü'ne gönderme sözü veriyoruz. Son olarak bizim dönemimizde Isparta hakkını alacak Türkiye hakkını alacak'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.