Isparta Halk Otobüslerine Taşlı Saldırı

ASAYİŞ 16.06.2022 - 00:27, Güncelleme: 16.06.2022 - 00:27
 

Isparta Halk Otobüslerine Taşlı Saldırı

Halk Otobüslerine Taşlı Saldırı
Son bir hafta içerisinde gece seferlerini yaptığı esnada 3 halk otobüsü taşlı saldırıya uğradı.Otobüsün camları kırılırken, yolcular korku dolu anlar yaşadı. Özel Halk Otobüsleri şoförleri gece seferlerinde çalışırken genelde Asri Mezarlık ve bazı mahallelerde otobüslerin camlarına taş atıldığını ifade ettiler. Isparta Halk Otobüsleri Başkanı Faruk Daşdöner, 1 hafta içerisinde otobüs camlarının kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlandıklarını belirterek, bir an önce suçluların yakalanmasını istedi. Emniyet ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı öğrenildi.  
Halk Otobüslerine Taşlı Saldırı

Son bir hafta içerisinde gece seferlerini yaptığı esnada 3 halk otobüsü taşlı saldırıya uğradı.Otobüsün camları kırılırken, yolcular korku dolu anlar yaşadı.

Özel Halk Otobüsleri şoförleri gece seferlerinde çalışırken genelde Asri Mezarlık ve bazı mahallelerde otobüslerin camlarına taş atıldığını ifade ettiler.

Isparta Halk Otobüsleri Başkanı Faruk Daşdöner, 1 hafta içerisinde otobüs camlarının kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlandıklarını belirterek, bir an önce suçluların yakalanmasını istedi.

Emniyet ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.