Isparta İHH İhtiyaç Sahipleri İçin Giysi Mağazası Açtı

ISPARTA 16.01.2023 - 13:55, Güncelleme: 16.01.2023 - 13:55
 

Isparta İHH İhtiyaç Sahipleri İçin Giysi Mağazası Açtı

Isparta İHH İhtiyaç Sahipleri İçin Giysi Mağazası Açtı
Isparta İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından, ihtiyaç sahibi aileler için 111. Cadde üzerindeki apartmanın bodrum katında Giyim Dağıtım Mağazası açtı.  AKÇİL; “GİYİM MAĞAZAMIZI AÇTIK”  Isparta İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Osman Akçil, her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere kışlık yardım yaptıklarını anlattı. Açtıkları mağazadaki malzemeleri belirli bir program dahilinde dağıtacaklarını dile getiren Akçil, şunları kaydetti: “Yaklaşık 100 bin lira perakende satış fiyatı olan kışlık kıyafetlerin yetimlerden başlamak üzere dağıtımını gerçekleştireceğiz. Hem yetimler hem ihtiyaç sahibi hem de mülteci aileler üzerinde çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz.  “İHHA OLARAK MAZLUMLARIN  YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”  Veren eli alan elle en uygun şartlarda, en uygun şekilde buluşturmaya çalışıyoruz. Hassasiyetimiz hem Isparta’da hem Türkiye'de hem de tüm dünyada mazlum ve mağdurlardan yana olabilmek. Filistin'de, Gazze'de, Nepal'de, Arakan'da veya Türkiye'nin herhangi bir köşesinde muhtaç, mazlum kardeşimize ulaşabilirsek oradan bir merhamet medeniyeti inşa edebiliriz” dedi.  “DÜNYADAKİ DÜŞMANLIKLAR  YARDIMLAŞMAYLA SONA ERECEKTİR”  Dünyadaki medeniyet krizinin iyiliklerin, merhametin ve yardımların artmasıyla sona ereceğine inandığını vurgulayan Başkan Akçil; “Isparta'da olup sobası, kömürü olmadığı için veya kışlık bir kıyafeti, montu, ayakkabısı bulunmadığı için üşüyen, mağdur olan hiç kimsenin kalmamasını istiyoruz" ifadesini kullandı.  
Isparta İHH İhtiyaç Sahipleri İçin Giysi Mağazası Açtı

Isparta İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından, ihtiyaç sahibi aileler için 111. Cadde üzerindeki apartmanın bodrum katında Giyim Dağıtım Mağazası açtı. 
AKÇİL; “GİYİM MAĞAZAMIZI AÇTIK” 
Isparta İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Osman Akçil, her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere kışlık yardım yaptıklarını anlattı. Açtıkları mağazadaki malzemeleri belirli bir program dahilinde dağıtacaklarını dile getiren Akçil, şunları kaydetti: “Yaklaşık 100 bin lira perakende satış fiyatı olan kışlık kıyafetlerin yetimlerden başlamak üzere dağıtımını gerçekleştireceğiz. Hem yetimler hem ihtiyaç sahibi hem de mülteci aileler üzerinde çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. 
“İHHA OLARAK MAZLUMLARIN 
YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ” 
Veren eli alan elle en uygun şartlarda, en uygun şekilde buluşturmaya çalışıyoruz. Hassasiyetimiz hem Isparta’da hem Türkiye'de hem de tüm dünyada mazlum ve mağdurlardan yana olabilmek. Filistin'de, Gazze'de, Nepal'de, Arakan'da veya Türkiye'nin herhangi bir köşesinde muhtaç, mazlum kardeşimize ulaşabilirsek oradan bir merhamet medeniyeti inşa edebiliriz” dedi. 
“DÜNYADAKİ DÜŞMANLIKLAR 
YARDIMLAŞMAYLA SONA ERECEKTİR” 
Dünyadaki medeniyet krizinin iyiliklerin, merhametin ve yardımların artmasıyla sona ereceğine inandığını vurgulayan Başkan Akçil; “Isparta'da olup sobası, kömürü olmadığı için veya kışlık bir kıyafeti, montu, ayakkabısı bulunmadığı için üşüyen, mağdur olan hiç kimsenin kalmamasını istiyoruz" ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.