ISPARTA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş'ta kurulan mutfak 15 bin kişiye hizmet veriyor

ISPARTA 10.02.2023 - 14:30, Güncelleme: 10.02.2023 - 14:30
 

ISPARTA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş'ta kurulan mutfak 15 bin kişiye hizmet veriyor

ISPARTA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta kurulan mutfak 15 Bin kişiye hizmet veriyor.
Deprem bölgesine destek için Isparta Valiliği ve AFAD koordinesinde çalışmalarını sürdüren Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yemek ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak için 10 bin kişilik yemek üretme kapasiteli geçici mutfağı ve beraberinde gönüllü personeli Kahramanmaraş’a gönderdi. Depremin ilk gününde en çok hasar alan şehirlerden biri olan Kahramanmaraş'a yönlendirilen ve deprem bölgesine konuşlandırılan mutfak, depremzedelere ve zorlu şartlar altında çalışan ekiplere sıcak yemek vermeye devam ediyor.  Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 8 kazan, 1 sahra ocağı, 2 su tankı, farklı ebatlarda yaklaşık 50 tüp, tek kullanımlık tabak gibi yardımları bölgeye yönlendirerek yaptığı kapasite artırım çalışmaları sonucunda geçici mutfak artık 15 bin yemek kişilik yemek üretiyor.  Geçici mutfağın kapasitesinin 20 bin’e yükseltilmesi için çalışmalar sürüyor.  
ISPARTA İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta kurulan mutfak 15 Bin kişiye hizmet veriyor.

Deprem bölgesine destek için Isparta Valiliği ve AFAD koordinesinde çalışmalarını sürdüren Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yemek ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak için 10 bin kişilik yemek üretme kapasiteli geçici mutfağı ve beraberinde gönüllü personeli Kahramanmaraş’a gönderdi.

Depremin ilk gününde en çok hasar alan şehirlerden biri olan Kahramanmaraş'a yönlendirilen ve deprem bölgesine konuşlandırılan mutfak, depremzedelere ve zorlu şartlar altında çalışan ekiplere sıcak yemek vermeye devam ediyor.  Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 8 kazan, 1 sahra ocağı, 2 su tankı, farklı ebatlarda yaklaşık 50 tüp, tek kullanımlık tabak gibi yardımları bölgeye yönlendirerek yaptığı kapasite artırım çalışmaları sonucunda geçici mutfak artık 15 bin yemek kişilik yemek üretiyor.  Geçici mutfağın kapasitesinin 20 bin’e yükseltilmesi için çalışmalar sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.