Isparta İl Müftülüğü Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

ISPARTA 17.02.2023 - 14:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 14:18
 

Isparta İl Müftülüğü Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Isparta İl Müftülüğü Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor
Isparta Müftülüğü, tüm Türkiye’yi derinden üzen deprem afetinin ardından Devlet-Millet el ele afetzede vatandaşlarımız için seferber oldu. Afetin meydana geldiği ilk günden beri Isparta Müftülüğü personeli maddi ve manevi yardımlarıyla depremzedelerin yayında olmaya devam ediyor. İkindi namazını depremzedelerle kılan İl Müftüsü Bayram Şahin, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, Şube Müdürleri, manevi danışmanlar, GSB Isparta ve Murat Hüdavendigar yurtlarında kalan depremzedeleri ziyaret ettiler. Depremzedelerle yakından ilgilenen ve manevi destekte bulunan İl Müftüsü Şahin; "Geçmiş olsun, milletimizin başı sağ olsun. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olanlara rabbimden şifa, sizlere de sabrı cemil diliyorum. GSB yurtlarımızda manevi danışmanlarımız var. Onlarla bize ulaşabilirsiniz. Namaz vakitlerinde ve diğer zamanlarda sizinle beraber olacaklar. Depremden etkilenen küçük çocuklarımızı okutarak sizlere her türlü maddi ve manevi destek vermeye çalışacaklar. Ayrıca topladığımız giyim, ayakkabı, gıda, temizlik, hijyen, bebek ve çocuk malzemelerini depremzedelere ulaştırıyoruz. İhtiyaç duyan afetzede vatandaşlarımız da manevi danışmanlar aracığı ile temin edebilirler. Bu hayırları yapan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.
Isparta İl Müftülüğü Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Isparta Müftülüğü, tüm Türkiye’yi derinden üzen deprem afetinin ardından Devlet-Millet el ele afetzede vatandaşlarımız için seferber oldu. Afetin meydana geldiği ilk günden beri Isparta Müftülüğü personeli maddi ve manevi yardımlarıyla depremzedelerin yayında olmaya devam ediyor.
İkindi namazını depremzedelerle kılan İl Müftüsü Bayram Şahin, İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, Şube Müdürleri, manevi danışmanlar, GSB Isparta ve Murat Hüdavendigar yurtlarında kalan depremzedeleri ziyaret ettiler.
Depremzedelerle yakından ilgilenen ve manevi destekte bulunan İl Müftüsü Şahin; "Geçmiş olsun, milletimizin başı sağ olsun. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olanlara rabbimden şifa, sizlere de sabrı cemil diliyorum. GSB yurtlarımızda manevi danışmanlarımız var. Onlarla bize ulaşabilirsiniz. Namaz vakitlerinde ve diğer zamanlarda sizinle beraber olacaklar. Depremden etkilenen küçük çocuklarımızı okutarak sizlere her türlü maddi ve manevi destek vermeye çalışacaklar. Ayrıca topladığımız giyim, ayakkabı, gıda, temizlik, hijyen, bebek ve çocuk malzemelerini depremzedelere ulaştırıyoruz. İhtiyaç duyan afetzede vatandaşlarımız da manevi danışmanlar aracığı ile temin edebilirler. Bu hayırları yapan vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.