Isparta Konseri İptal Olan “Melek Mosso” Twitter’da gündem oldu!

ISPARTA 26.05.2022 - 01:20, Güncelleme: 26.05.2022 - 01:20
 

Isparta Konseri İptal Olan “Melek Mosso” Twitter’da gündem oldu!

Isparta Konseri İptal Olan “Melek Mosso” Twitter’da gündem oldu!
Isparta Gül Festivalinde sahneye çıkacak olan Melek Mosso konserinin iptal edilmesi sosyal medyada gündem oldu. 3 Haziran 2022 tarihinde yapılması beklenen konser iptal edildi. Isparta’da Melek Mosso Konseri Neden İptal Edildi? Şarkıcı Melek Mosso’nun Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde 3 Haziran’da gerçekleşmesi planlanan konseri iptal edildi. Mosso’nun şehirde konser vermesine bazı kesimler tepki göstermiş hatta bunlardan biri olan Anadolu Gençlik Vakfı, “Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul görmeyecektir. Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta’mızda yeri yoktur” ifadelerinin yer aldığı bir açıklama yapmıştı. Isparta Belediyesi tarafından da duyurusu yapılan konserin iptal edildiği öğrenildi. NE OLMUŞTU? Sanatçı Melek Mosso 2019 senesinde verdiği bir konserde “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun” ifadelerini kullanmasıyla gündeme gelmişti. SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU! Şarkıcı Melek Mosso’nun Isparta konserinin iptal edilmesi ardından bir çok kişi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamaları bazıları sizlerle…  
Isparta Konseri İptal Olan “Melek Mosso” Twitter’da gündem oldu!

Isparta Gül Festivalinde sahneye çıkacak olan Melek Mosso konserinin iptal edilmesi sosyal medyada gündem oldu. 3 Haziran 2022 tarihinde yapılması beklenen konser iptal edildi.

Isparta’da Melek Mosso Konseri Neden İptal Edildi?

Şarkıcı Melek Mosso’nun Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde 3 Haziran’da gerçekleşmesi planlanan konseri iptal edildi. Mosso’nun şehirde konser vermesine bazı kesimler tepki göstermiş hatta bunlardan biri olan Anadolu Gençlik Vakfı, “Ahlaksızlığı özendiren hiçbir şarkıcı halkımız nezdinde sanatçı olarak kabul görmeyecektir. Bu ve benzeri şarkıcıların Isparta’mızda yeri yoktur” ifadelerinin yer aldığı bir açıklama yapmıştı.

Isparta Belediyesi tarafından da duyurusu yapılan konserin iptal edildiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Sanatçı Melek Mosso 2019 senesinde verdiği bir konserde “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun” ifadelerini kullanmasıyla gündeme gelmişti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Şarkıcı Melek Mosso’nun Isparta konserinin iptal edilmesi ardından bir çok kişi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamaları bazıları sizlerle…

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.