Isparta Şehir Hastanesinden gönüllere taht kuran proje

ISPARTA 14.04.2022 - 00:07, Güncelleme: 14.04.2022 - 00:07
 

Isparta Şehir Hastanesinden gönüllere taht kuran proje

Isparta Şehir Hastanesinden gönüllere taht kuran proje
Isparta Şehir Hastanesi’nde toplanan bağışlarla gıda ürünleri alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Şuana kadar 16 aileye gıda yardımı oluşturulurken, bağışlara tüm hastane çalışanları destek veriyor. Şehir Hastanesinde bir hayırsever grup tarafından yola çıkılan iyilik hareketi dalga dalga büyüyor. Isparta Şehir Hastanesi’nde özellikle Ramazan Ayı dolayısıyla yardımlaşma hareketi çığ gibi büyüyor. Toplanan paralarla belirlenen ailelerin en az 3 aylık ihtiyacına cevap verecek et, gıda ürünleri alınıyor. Paketlenen ürünler ihtiyaç sahibi hastalara ulaştırılıyor. Bu çığ gibi büyüyen gönüllülük hareketine destek veren tüm hekimlerimize, hemşirelerimize, sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ederiz. Kısacık hayatlarımızı olumsuz düşüncelerle, kötülüklerle harcamaktansa doya doya paylaşarak güzellikleri, büyüterek iyilikleri yaşamak lazım. Çünkü iyilik bulaşıcıdır ve dünyanın buna çok ihtiyacı var, bulaştırmalı, yaymalı, herkesin iyiliklerini konuşmalıyız.  
Isparta Şehir Hastanesinden gönüllere taht kuran proje

Isparta Şehir Hastanesi’nde toplanan bağışlarla gıda ürünleri alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Şuana kadar 16 aileye gıda yardımı oluşturulurken, bağışlara tüm hastane çalışanları destek veriyor.

Şehir Hastanesinde bir hayırsever grup tarafından yola çıkılan iyilik hareketi dalga dalga büyüyor. Isparta Şehir Hastanesi’nde özellikle Ramazan Ayı dolayısıyla yardımlaşma hareketi çığ gibi büyüyor. Toplanan paralarla belirlenen ailelerin en az 3 aylık ihtiyacına cevap verecek et, gıda ürünleri alınıyor. Paketlenen ürünler ihtiyaç sahibi hastalara ulaştırılıyor.

Bu çığ gibi büyüyen gönüllülük hareketine destek veren tüm hekimlerimize, hemşirelerimize, sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ederiz. Kısacık hayatlarımızı olumsuz düşüncelerle, kötülüklerle harcamaktansa doya doya paylaşarak güzellikleri, büyüterek iyilikleri yaşamak lazım. Çünkü iyilik bulaşıcıdır ve dünyanın buna çok ihtiyacı var, bulaştırmalı, yaymalı, herkesin iyiliklerini konuşmalıyız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.