Isparta'da 1200 sıfır atık temel belgesi verildi

ISPARTA 29.07.2022 - 11:24, Güncelleme: 29.07.2022 - 11:24
 

Isparta'da 1200 sıfır atık temel belgesi verildi

Isparta'da 1200 sıfır atık temel belgesi verildi
Isparta Haber - Türkiye ve Isparta'da sıfır atık projesi günden güne benimseniyor. Hal böyle ki evlerde bile artık ev hanımları çöplerini ayrıştırıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi ile ilgili Isparta'da yapılan çalışmaları Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Abdullah Borca anlattı, İl Müdürü Borca, ""Isparta'da bin 200 sıfır atık temel belgesi verildi" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan proje günden güne benimseniyor. Cadde ve sokaklarda, kamu kurumlarında ve evlerde bile artık çöpler ayrıştırılıyor. Sıfır Atık Projesi ile ilgili Isparta'da yapılan çalışmaları Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Abdullah Borca anlattı, İl Müdürü Borca, ""Isparta'da bin 200 sıfır atık temel belgesi verildi" dedi. ‘Sıfır Atık Projesi ülkemizin tümünde olduğu gibi endüstride, kamuda, işletmelerde benimsendi oldukça iyi bir noktaya geldik Isparta'da bin 200 sıfır atık temel belgesi ürettik bunların içerisinde kamu kuruluşlarında yüzde 95’e yakın özel kuruluşlarda yine bu orana yakın bir şekilde belgelendirme yaptık bu belgelendirmenin devamında da bunun özümsendiğini uygulandığını artık vatandaşın daha bilinçli bir şekilde atığı ayrıştırdığını görüyoruz bununda ilgili lisanslı firmalarca firmalarla geri kazandırıldığını görüyoruz belediyelerimizde bu konuda artık daha da istekli bakanlığımıza projeler gönderiyorlar bakanımıza da bu konuda belediyeler  Sıfır Atık Projesi üzerinde çalıştıklarını taleplerini ilettiler bununla ilgili belediyelerimizin atık getirme merkezleriyle ilgili çalışmalarını yürütüyorlar gerekli projelere bakanlığımız çok güzel destekler sağlıyor bu konu kesinlikle çevre anlamında ülkemizin hatta dünya ölçeğinde önemli proje sonuçlarını da ekonomiye bu ürünlerin kazandırılarak dolaylı olarak görüyoruz.’
Isparta'da 1200 sıfır atık temel belgesi verildi

Isparta Haber - Türkiye ve Isparta'da sıfır atık projesi günden güne benimseniyor. Hal böyle ki evlerde bile artık ev hanımları çöplerini ayrıştırıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi ile ilgili Isparta'da yapılan çalışmaları Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Abdullah Borca anlattı, İl Müdürü Borca, ""Isparta'da bin 200 sıfır atık temel belgesi verildi" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan proje günden güne benimseniyor.

Cadde ve sokaklarda, kamu kurumlarında ve evlerde bile artık çöpler ayrıştırılıyor.

Sıfır Atık Projesi ile ilgili Isparta'da yapılan çalışmaları Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Abdullah Borca anlattı, İl Müdürü Borca, ""Isparta'da bin 200 sıfır atık temel belgesi verildi" dedi.

‘Sıfır Atık Projesi ülkemizin tümünde olduğu gibi endüstride, kamuda, işletmelerde benimsendi oldukça iyi bir noktaya geldik Isparta'da bin 200 sıfır atık temel belgesi ürettik bunların içerisinde kamu kuruluşlarında yüzde 95’e yakın özel kuruluşlarda yine bu orana yakın bir şekilde belgelendirme yaptık bu belgelendirmenin devamında da bunun özümsendiğini uygulandığını artık vatandaşın daha bilinçli bir şekilde atığı ayrıştırdığını görüyoruz bununda ilgili lisanslı firmalarca firmalarla geri kazandırıldığını görüyoruz belediyelerimizde bu konuda artık daha da istekli bakanlığımıza projeler gönderiyorlar bakanımıza da bu konuda belediyeler  Sıfır Atık Projesi üzerinde çalıştıklarını taleplerini ilettiler bununla ilgili belediyelerimizin atık getirme merkezleriyle ilgili çalışmalarını yürütüyorlar gerekli projelere bakanlığımız çok güzel destekler sağlıyor bu konu kesinlikle çevre anlamında ülkemizin hatta dünya ölçeğinde önemli proje sonuçlarını da ekonomiye bu ürünlerin kazandırılarak dolaylı olarak görüyoruz.’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.