Isparta’da 16 milyonluk vurgun

ISPARTA 04.06.2022 - 14:55, Güncelleme: 04.06.2022 - 14:55
 

Isparta’da 16 milyonluk vurgun

Isparta’da 16 milyonluk vurgun
Isparta dolandırıcılık olayında aralarında yabancı uyruklu şüphelilerin de bulunduğu 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, facebookta kendilerini yabancı uyruklu asker olarak tanıtarak, dolandırıcılık olayının meydana gelmesi üzerine operasyon başlattı. Yapılan operasyonda kendilerini yabancı uyruklu asker olarak tanıtarak, yaşadıkları ülkede büyük miktarda para olduğunu ve bu paraları dışarı çıkarmak istediklerini, kendilerine yardım etmeleri halinde paranın yarısını paylaşacaklarını belirterek piyasadan yaklaşık 16 milyon lira para aldıkları tespit edildi. Isparta ile birlikte Bursa ve İstanbul'da yapılan operasyonlarda, Nijerya, Kamerun ve Ganalı şüphelilerin de bulunduğu 10 şüpheli yakalandı. Isparta'da emniyette ifadelerinin ardından  adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  
Isparta’da 16 milyonluk vurgun

Isparta dolandırıcılık olayında aralarında yabancı uyruklu şüphelilerin de bulunduğu 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, facebookta kendilerini yabancı uyruklu asker olarak tanıtarak, dolandırıcılık olayının meydana gelmesi üzerine operasyon başlattı.

Yapılan operasyonda kendilerini yabancı uyruklu asker olarak tanıtarak, yaşadıkları ülkede büyük miktarda para olduğunu ve bu paraları dışarı çıkarmak istediklerini, kendilerine yardım etmeleri halinde paranın yarısını paylaşacaklarını belirterek piyasadan yaklaşık 16 milyon lira para aldıkları tespit edildi. Isparta ile birlikte Bursa ve İstanbul'da yapılan operasyonlarda, Nijerya, Kamerun ve Ganalı şüphelilerin de bulunduğu 10 şüpheli yakalandı.

Isparta'da emniyette ifadelerinin ardından  adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Diğer 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.