Isparta’da 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

ISPARTA 26.01.2023 - 12:12, Güncelleme: 26.01.2023 - 12:19
 

Isparta’da 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Isparta’da 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Isparta’da “Dolandırıcılık ve Fuhuşa Aracılık Etmek” suçlarından 20 yıl 6 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı tutuklandı. Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçluyla mücadele çerçevesinde il genelinde alan hakimiyetini arttırmaya, aranan şahısları yakalamaya ve suç önlemeye yönelik yapılan çalışmalar sonucunda Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından “Dolandırıcılık ve Fuhuşa Aracılık Etmek” suçlarından 20 yıl 6 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.G. isimli şahıs yakalandı. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Isparta’da 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Isparta’da “Dolandırıcılık ve Fuhuşa Aracılık Etmek” suçlarından 20 yıl 6 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı tutuklandı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince suç ve suçluyla mücadele çerçevesinde il genelinde alan hakimiyetini arttırmaya, aranan şahısları yakalamaya ve suç önlemeye yönelik yapılan çalışmalar sonucunda Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından “Dolandırıcılık ve Fuhuşa Aracılık Etmek” suçlarından 20 yıl 6 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.G. isimli şahıs yakalandı.
Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.