Isparta’da 21 şok uygulamada 601 şahıs sorgulandı

ASAYİŞ 18.11.2022 - 13:25, Güncelleme: 18.11.2022 - 13:25
 

Isparta’da 21 şok uygulamada 601 şahıs sorgulandı

Isparta’da 21 şok uygulamada 601 şahıs sorgulandı
Isparta Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri tarafından yapılan şok uygulamalarda 601 şahıs sorgulanarak, 6'sı hakkında adli işlem başlatıldı. Yunus Timleri tarafından 07-13 Kasım tarihleri arasında asayişe müessir olayların önlenmesi ve gerçekleşen olaylara daha hızlı müdahale edilmesinin yanı sıra narkotik suçlarla mücadele çerçevesinde yapılan 21 şok uygulamada 601 şahıs sorgulandı. Yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ele geçirilerek 6 kişi hakkında “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem başlatıldı.
Isparta’da 21 şok uygulamada 601 şahıs sorgulandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri tarafından yapılan şok uygulamalarda 601 şahıs sorgulanarak, 6'sı hakkında adli işlem başlatıldı.

Yunus Timleri tarafından 07-13 Kasım tarihleri arasında asayişe müessir olayların önlenmesi ve gerçekleşen olaylara daha hızlı müdahale edilmesinin yanı sıra narkotik suçlarla mücadele çerçevesinde yapılan 21 şok uygulamada 601 şahıs sorgulandı.
Yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ele geçirilerek 6 kişi hakkında “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.