Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

ISPARTA 30.08.2023 - 13:13, Güncelleme: 30.08.2023 - 13:15
 

Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’nci yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Aydın Baruş, Piyade Albay Mustafa Kahraman ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tören birliklerini selamlayarak bayramlarını kutladı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ve halk oyunları gösterisinin ardından resmi geçit töreni düzenlendi. Mehteran takımının geçişiyle başlayan geçit töreni askeri birliklerin ve gazilerin geçişin ardından tören sona erdi. Vali Baruş ve Isparta Belediyesi Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi. Isparta'da kutlamalar kortej yürüyüşüyle devam etti.
Isparta’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’nci yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Aydın Baruş, Piyade Albay Mustafa Kahraman ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tören birliklerini selamlayarak bayramlarını kutladı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ve halk oyunları gösterisinin ardından resmi geçit töreni düzenlendi. Mehteran takımının geçişiyle başlayan geçit töreni askeri birliklerin ve gazilerin geçişin ardından tören sona erdi.
Vali Baruş ve Isparta Belediyesi Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi. Isparta'da kutlamalar kortej yürüyüşüyle devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.