Isparta'da 7 bin kişi uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirildi

ISPARTA 21.07.2022 - 09:52, Güncelleme: 21.07.2022 - 09:52
 

Isparta'da 7 bin kişi uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirildi

Isparta'da 7 bin kişi uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirildi
Isparta Haber - Isparta'da yılın ilk 6 ayında “Narkorehber, Narkogençlik ve En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi çerçevesinde 7 bin 117 kişiye eğitim verildi. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği görevlilerince bu yılın ilk 6 ayında “Narkorehber, Narkogençlik ve En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi çerçevesinde 128 eğitim faaliyeti düzenlenirken, 7 bin 117 kişiye eğitim verildi. Ayrıca “Narkonokta” faaliyetleri bünyesinde açılan stantlarla broşür dağıtmak suretiyle toplamda 13 bin 960 vatandaş bilgilendirildi.  
Isparta'da 7 bin kişi uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirildi

Isparta Haber - Isparta'da yılın ilk 6 ayında “Narkorehber, Narkogençlik ve En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi çerçevesinde 7 bin 117 kişiye eğitim verildi.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği görevlilerince bu yılın ilk 6 ayında “Narkorehber, Narkogençlik ve En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi çerçevesinde 128 eğitim faaliyeti düzenlenirken, 7 bin 117 kişiye eğitim verildi. Ayrıca “Narkonokta” faaliyetleri bünyesinde açılan stantlarla broşür dağıtmak suretiyle toplamda 13 bin 960 vatandaş bilgilendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.