Isparta'da 9 İlçe Doğalgaz'a kavuşuyor

ISPARTA 12.07.2023 - 17:37, Güncelleme: 12.07.2023 - 17:41
 

Isparta'da 9 İlçe Doğalgaz'a kavuşuyor

AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Botaş Genel Müdürü ile görüşerek 9 ilçede doğalgaz çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması konusunda gerekli sözü aldılar.
AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Botaş Genel Müdürü ile görüşerek 9 ilçede doğalgaz çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması konusunda gerekli sözü aldılar. Isparta’nın 9 ilçesinde önümüzdeki yıl doğalgaz süreci tamamlanmış olacak. Geri kalan 3 ilçenin de doğalgaza kavuşması noktasında gerekli girişimlerde bulunuluyor. AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ GENEL MÜDÜRLE GÖRÜŞTÜ AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Botaş Genel Müdürü Burhan Özcan’ı ziyaret ederek Isparta’nın ilçelerinin biran evvel doğalgaza kavuşması noktasında önemli bir görüşme yaptılar. Son derece olumlu ve yararlı geçen görüşmeye ilişkin bilgi veren Milletvekili Zabun şunları söyledi: “Mehmet Uğur Gökgöz Vekilimizle birlikte doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak Botaş Genel Müdürümüzü ziyaret ettik. Isparta’ya bağlı 9 ilçemizdeki doğalgaz çalışmalarının tamamlanıp geriye kalan üç ilçe için de gerekli girişimlerde bulunup en kısa sürede o ilçelerimize de doğal gaz verilmesi konusunda Genel Müdürümüzden söz aldık. Bu çerçevede yaptığımız görüşmede Eğirdir, Gelendost, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Senirkent ilçelerindeki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yaptık. Sütçüler ilçemizin de doğalgazla ilgili sürece dahil edilmesini istedik ve bu yöndeki talebimizi aktardık.  2024 yılında Eğirdir Botaş vasıtasıyla doğalgaz boru hattına bağlanacak. Önümüzdeki yıl Eğirdir’i Gönen Atabey üzerinden boru hattına bağlamış olacağız. Ayrıca Şarkikaraağaç ilçemizi de 2024 yılında BOTAŞ’ın boru hattına bağlıyoruz. Şuanda doğalgaz bağlantısı yapılmayan üç ilçemiz kalmış oluyor, Sütçüler, Yenişarbademli ve Aksu ilçelerimiz. Sütçüler’i de dahil etmek için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. En kısa zamanda Sütçüler ilçemizle ilgili müjdeyi de paylaşacağız. Bu durumda toplamda 9 ilçemizin doğalgaza kavuşması noktasında gereken yapılmıştır, en kısa zamanda Sütçüler ilçemizle ilgili de müjdeyi paylaşabiliriz. Amacımız Yenişarbademli ve Aksu ilçelerimizin de en kısa sürede doğalgaza kavuşmasıdır, bu yöndeki çaba ve gayretlerimiz devam edecektir” dedi.  
AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Botaş Genel Müdürü ile görüşerek 9 ilçede doğalgaz çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması konusunda gerekli sözü aldılar.

AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Botaş Genel Müdürü ile görüşerek 9 ilçede doğalgaz çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması konusunda gerekli sözü aldılar.

Isparta’nın 9 ilçesinde önümüzdeki yıl doğalgaz süreci tamamlanmış olacak. Geri kalan 3 ilçenin de doğalgaza kavuşması noktasında gerekli girişimlerde bulunuluyor.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ

GENEL MÜDÜRLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Botaş Genel Müdürü Burhan Özcan’ı ziyaret ederek Isparta’nın ilçelerinin biran evvel doğalgaza kavuşması noktasında önemli bir görüşme yaptılar. Son derece olumlu ve yararlı geçen görüşmeye ilişkin bilgi veren Milletvekili Zabun şunları söyledi:

“Mehmet Uğur Gökgöz Vekilimizle birlikte doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak Botaş Genel Müdürümüzü ziyaret ettik. Isparta’ya bağlı 9 ilçemizdeki doğalgaz çalışmalarının tamamlanıp geriye kalan üç ilçe için de gerekli girişimlerde bulunup en kısa sürede o ilçelerimize de doğal gaz verilmesi konusunda Genel Müdürümüzden söz aldık. Bu çerçevede yaptığımız görüşmede Eğirdir, Gelendost, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Senirkent ilçelerindeki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yaptık.

Sütçüler ilçemizin de doğalgazla ilgili sürece dahil edilmesini istedik ve bu yöndeki talebimizi aktardık.  2024 yılında Eğirdir Botaş vasıtasıyla doğalgaz boru hattına bağlanacak. Önümüzdeki yıl Eğirdir’i Gönen Atabey üzerinden boru hattına bağlamış olacağız. Ayrıca Şarkikaraağaç ilçemizi de 2024 yılında BOTAŞ’ın boru hattına bağlıyoruz. Şuanda doğalgaz bağlantısı yapılmayan üç ilçemiz kalmış oluyor, Sütçüler, Yenişarbademli ve Aksu ilçelerimiz. Sütçüler’i de dahil etmek için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. En kısa zamanda Sütçüler ilçemizle ilgili müjdeyi de paylaşacağız. Bu durumda toplamda 9 ilçemizin doğalgaza kavuşması noktasında gereken yapılmıştır, en kısa zamanda Sütçüler ilçemizle ilgili de müjdeyi paylaşabiliriz. Amacımız Yenişarbademli ve Aksu ilçelerimizin de en kısa sürede doğalgaza kavuşmasıdır, bu yöndeki çaba ve gayretlerimiz devam edecektir” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.