Isparta'da bir eve silahlı saldırı düzenlendi

ISPARTA 05.06.2022 - 19:04, Güncelleme: 05.06.2022 - 19:05
 

Isparta'da bir eve silahlı saldırı düzenlendi

Isparta'da bir eve silahlı saldırı düzenlendi
Isparta’da dün bir eve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kapılar ve camlar kırılırken, yaralanan olmadı. Olay Hızırbey Mahallesi 1527 sokakta meydana geldi. İddiaya göre eve gelen 3 şüpheli, silahla, bıçakla ve taşlarla saldırı düzenledi. Evin camlarını kıran şüpheliler, eve girmek için kapıyı da kırmaya çalıştı. Evde bulunan aile ise şüphelilerin eve girmemesi için direndiği öğrenildi. Şüpheliler daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştılar. Saldırıdan sağ kurtulan aile, polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.  
Isparta'da bir eve silahlı saldırı düzenlendi

Isparta’da dün bir eve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kapılar ve camlar kırılırken, yaralanan olmadı.

Olay Hızırbey Mahallesi 1527 sokakta meydana geldi. İddiaya göre eve gelen 3 şüpheli, silahla, bıçakla ve taşlarla saldırı düzenledi.

Evin camlarını kıran şüpheliler, eve girmek için kapıyı da kırmaya çalıştı. Evde bulunan aile ise şüphelilerin eve girmemesi için direndiği öğrenildi. Şüpheliler daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştılar. Saldırıdan sağ kurtulan aile, polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.