Isparta’da cadde otoparkları bayramda ücretsiz

ISPARTA 24.06.2023 - 15:11, Güncelleme: 24.06.2023 - 15:11
 

Isparta’da cadde otoparkları bayramda ücretsiz

Isparta Belediyesi tarafından işletmesi yapılan cadde otoparkları bayram dolayısıyla ücretsiz olacak. Belediyenin hizmet verdiği Kirazlıdere Restoran ve Atatürk Pakı da bayramın 4.günü açık olacak.
Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Özler Erdoğan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda belediye bünyesindeki kapalı otoparkların 24 saat esasına göre normal çalışmaya devam edeceğini söyledi. Erdoğan yol kenarındaki açık otoparkların ise 26 Haziran-2 Temmuz 2023 tarihleri arasında vatandaşlar tarafından ücretsiz kullanılabileceğini belirtti. Belediyenin hizmet verdiği Kirazlıdere Sosyal Tesisleri ve Atatürk Parkının da Kurban Bayramının ilk 3 günü kapalı olacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Erdoğan, “Kirazlıdere ve Atatürk Parkı bayramın 4.günü olan 1 Temmuz 2023 Cumartesi gününden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.
Isparta Belediyesi tarafından işletmesi yapılan cadde otoparkları bayram dolayısıyla ücretsiz olacak. Belediyenin hizmet verdiği Kirazlıdere Restoran ve Atatürk Pakı da bayramın 4.günü açık olacak.

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Özler Erdoğan, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda belediye bünyesindeki kapalı otoparkların 24 saat esasına göre normal çalışmaya devam edeceğini söyledi. Erdoğan yol kenarındaki açık otoparkların ise 26 Haziran-2 Temmuz 2023 tarihleri arasında vatandaşlar tarafından ücretsiz kullanılabileceğini belirtti.

Belediyenin hizmet verdiği Kirazlıdere Sosyal Tesisleri ve Atatürk Parkının da Kurban Bayramının ilk 3 günü kapalı olacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Erdoğan, “Kirazlıdere ve Atatürk Parkı bayramın 4.günü olan 1 Temmuz 2023 Cumartesi gününden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.