Isparta’da Eğlence mekanında çıkan kavgada kan aktı

ISPARTA 20.08.2023 - 10:10, Güncelleme: 20.08.2023 - 10:10
 

Isparta’da Eğlence mekanında çıkan kavgada kan aktı

Olay Keçiborlu ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Ş.Ş. ve S.T. ile B.U. ve H.A. arasında tartışma çıktı.
Olay Keçiborlu ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Ş.Ş. ve S.T. ile B.U. ve H.A. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma eğlence mekanı çıkışında devam etti. B.U. kavga ettiği Ş.S’ye tabanca ile ateş etti. Yaralanan Ş.S. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Ş.S’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Gözaltına alınan B.U. ise ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.  
Olay Keçiborlu ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Ş.Ş. ve S.T. ile B.U. ve H.A. arasında tartışma çıktı.

Olay Keçiborlu ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Ş.Ş. ve S.T. ile B.U. ve H.A. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma eğlence mekanı çıkışında devam etti. B.U. kavga ettiği Ş.S’ye tabanca ile ateş etti. Yaralanan Ş.S. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Ş.S’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Gözaltına alınan B.U. ise ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.