Isparta'da Eğlence mekanında darp edilmişti... Yaşam savaşı veriyor

SPOR 06.02.2024 - 14:48, Güncelleme: 06.02.2024 - 14:48
 

Isparta'da Eğlence mekanında darp edilmişti... Yaşam savaşı veriyor

Isparta’da eğlence mekanında çalışanlar tarafından darp edilen Ömüral Ahmet Taşçı, hastanede yaşam savaşı veriyor. Beyin kanaması geçiren Taşçı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olay geçen 31 Ocak günü İstanbul Caddesi’nde bulunan Barida Otel alt katındaki bir eğlence merkezinde meydana geldi. Tuvalette Ömüral Ahmet Taşçı’nın düşüp fenalaşması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Taşçı ameliyata alındı. Polisin yaptığı araştırmada ise eğlence mekanında çalışan T.Y, M.Ç ve M.M.G isimli şüphelilerin Taşçı’yı darp ettikleri tespit edildi. Gözaltına alınan T.Y, M.Ç ve M.M.G. ifadesinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ’NDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR Olay sonrası Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ömüral Ahmet Taşçı’nın ameliyatı alındığı ve beyin kanaması geçirdiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.  
Isparta’da eğlence mekanında çalışanlar tarafından darp edilen Ömüral Ahmet Taşçı, hastanede yaşam savaşı veriyor. Beyin kanaması geçiren Taşçı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay geçen 31 Ocak günü İstanbul Caddesi’nde bulunan Barida Otel alt katındaki bir eğlence merkezinde meydana geldi. Tuvalette Ömüral Ahmet Taşçı’nın düşüp fenalaşması üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Taşçı ameliyata alındı. Polisin yaptığı araştırmada ise eğlence mekanında çalışan T.Y, M.Ç ve M.M.G isimli şüphelilerin Taşçı’yı darp ettikleri tespit edildi. Gözaltına alınan T.Y, M.Ç ve M.M.G. ifadesinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ’NDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Olay sonrası Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ömüral Ahmet Taşçı’nın ameliyatı alındığı ve beyin kanaması geçirdiği ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.