Isparta'da faili meçhul cinayet aydınlatıldı

ASAYİŞ 28.10.2022 - 15:23, Güncelleme: 28.10.2022 - 15:23
 

Isparta'da faili meçhul cinayet aydınlatıldı

Isparta'da faili meçhul cinayet aydınlatıldı
Isparta'da düzenlenen operasyonda faili meçhul cinayet olayı aydınlatılırken, uyuşturucu da ele geçirildi. Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık, hırsızlık ve narkotik suçlarının tespitine yönelik operasyon düzenledi. Yalvaç ilçesinde bir faili meçhul adam öldürme olayının şüphelisi tespit edilerek tutuklanırken, Gelendost ilçesinde ise bir şüpheli ile birlikte 40 gr metamfetamin ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan tutuklandı. Öte yandan operasyonlarda Yalvaç ilçesinde 5 ev ve 2 iş yeri olmak üzere toplam 7 ayrı adreste eş zamanlı operasyon yapıldı. Aramalarda 441 paket kaçak sigara, 115 kaçak viski, 19 kaçak votka, 5 kaçak viski, 1 kurusıkı tabanca, 1 av tüfeği ve 2 çalıntı motosiklet ele geçirildi.  4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.    
Isparta'da faili meçhul cinayet aydınlatıldı

Isparta'da düzenlenen operasyonda faili meçhul cinayet olayı aydınlatılırken, uyuşturucu da ele geçirildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık, hırsızlık ve narkotik suçlarının tespitine yönelik operasyon düzenledi. Yalvaç ilçesinde bir faili meçhul adam öldürme olayının şüphelisi tespit edilerek tutuklanırken, Gelendost ilçesinde ise bir şüpheli ile birlikte 40 gr metamfetamin ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan tutuklandı.

Öte yandan operasyonlarda Yalvaç ilçesinde 5 ev ve 2 iş yeri olmak üzere toplam 7 ayrı adreste eş zamanlı operasyon yapıldı. Aramalarda 441 paket kaçak sigara, 115 kaçak viski, 19 kaçak votka, 5 kaçak viski, 1 kurusıkı tabanca, 1 av tüfeği ve 2 çalıntı motosiklet ele geçirildi.  4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.