Isparta’da Havalar Soğuyor! Yağmur ve Kar geliyor

ISPARTA 09.01.2023 - 12:13, Güncelleme: 09.01.2023 - 12:13
 

Isparta’da Havalar Soğuyor! Yağmur ve Kar geliyor

Isparta’da Havalar Soğuyor! Yağmur ve Kar geliyor
Isparta’da son bir aydır kış aylarına nispeten daha ılık ve güneşli hava yerini yağmurlu ve soğuk günlere bırakmaya hazırlanıyor. Özellikle yeni haftada Salı gününden itibaren yağışla birlikte şuan gündüzleri 12 – 13 derece olan hava sıcaklıkları 6 dereceye kadar düşecek. Uzmanlar, soğuk günlerin bir süre etkili olması beklendiğini açıkladı.    Yapılan son değerlendirmelere göre tüm Türkiye’de bu hafta hava sıcaklıklarının hissedilir seviyede düşmesi bekleniyor. Meteoroloji uzmanları hafta başından itibaren yağışla birlikte karakış olarak da tabir edilen soğuk günlerin etkili olacağını açıkladı.  10 DERECENİN  ALTINA DÜŞECEK Isparta’da ise hava sıcaklıkları bu hafta başından itibaren kademeli olarak düşecek. 12 -13 derece olan sıcaklıkların 10 derecenin altına düşmesi bekleniyor. Yine Isparta’dan 10 Ocak Salı gününden başlamak üzere hafta sonuna kadar sürecek olan yağış bekleniyor.  
Isparta’da Havalar Soğuyor! Yağmur ve Kar geliyor

Isparta’da son bir aydır kış aylarına nispeten daha ılık ve güneşli hava yerini yağmurlu ve soğuk günlere bırakmaya hazırlanıyor. Özellikle yeni haftada Salı gününden itibaren yağışla birlikte şuan gündüzleri 12 – 13 derece olan hava sıcaklıkları 6 dereceye kadar düşecek. Uzmanlar, soğuk günlerin bir süre etkili olması beklendiğini açıkladı.   

Yapılan son değerlendirmelere göre tüm Türkiye’de bu hafta hava sıcaklıklarının hissedilir seviyede düşmesi bekleniyor. Meteoroloji uzmanları hafta başından itibaren yağışla birlikte karakış olarak da tabir edilen soğuk günlerin etkili olacağını açıkladı. 

10 DERECENİN 

ALTINA DÜŞECEK

Isparta’da ise hava sıcaklıkları bu hafta başından itibaren kademeli olarak düşecek. 12 -13 derece olan sıcaklıkların 10 derecenin altına düşmesi bekleniyor. Yine Isparta’dan 10 Ocak Salı gününden başlamak üzere hafta sonuna kadar sürecek olan yağış bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.