Isparta’da hırsızlık operasyonlarında 10 kişi tutuklandı

ISPARTA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2023 - 21:00, Güncelleme: 13.09.2023 - 13:28
 

Isparta’da hırsızlık operasyonlarında 10 kişi tutuklandı

Isparta’da hırsızlık operasyonlarında 10 kişi tutuklandı
Isparta’da polisin son bir ay içerisinde gerçekleştirdiği hırsızlık operasyonlarında gözaltına alınan 22 şüpheliden 10’u tutuklandı.Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince son bir ay içerisinde 10 ev, 3 iş yeri, 1 oto, 11 elektrikli bisiklet, 8 motosiklet ve 5 açıktan olmak üzere toplam 38 hırsızlık olayı aydınlatıldı. Bu olayları gerçekleştiren 22 şahıs yakalanırken, 8 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 10 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.Hırsızlık olaylarına konu 52 bin lira değerinde elektrikli bisiklet, bakır kazan, ev eşyaları ve elektronik malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi.
Isparta’da hırsızlık operasyonlarında 10 kişi tutuklandı
Isparta’da polisin son bir ay içerisinde gerçekleştirdiği hırsızlık operasyonlarında gözaltına alınan 22 şüpheliden 10’u tutuklandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince son bir ay içerisinde 10 ev, 3 iş yeri, 1 oto, 11 elektrikli bisiklet, 8 motosiklet ve 5 açıktan olmak üzere toplam 38 hırsızlık olayı aydınlatıldı. Bu olayları gerçekleştiren 22 şahıs yakalanırken, 8 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 10 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hırsızlık olaylarına konu 52 bin lira değerinde elektrikli bisiklet, bakır kazan, ev eşyaları ve elektronik malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.