Isparta'da kazalar peş peşe geldi

ASAYİŞ 22.11.2022 - 12:11, Güncelleme: 22.11.2022 - 12:11
 

Isparta'da kazalar peş peşe geldi

Isparta'da kazalar peş peşe geldi
Isparta’da şehir istikametinden kolçeliğe giderken zincirleme kaza meydana geldi. Kayganlaşan zeminde 3 araç birbirine çarptı. Araçlarda maddi hasar oluşurken trafikte kısa zamanlı aksama oldu. Diğer kaza Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önündeki yolda meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobil refüjde bulunan demir korumalığa çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi. Öte yandan İstanbul Caddesinde bir başka kaza daha meydana geldi. Cip ile hafif ticari araç kaza yaptı. Araçlarda maddi hasar oluştu. İŞTE SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELEN KAZALAR
Isparta'da kazalar peş peşe geldi

Isparta’da şehir istikametinden kolçeliğe giderken zincirleme kaza meydana geldi. Kayganlaşan zeminde 3 araç birbirine çarptı. Araçlarda maddi hasar oluşurken trafikte kısa zamanlı aksama oldu.
Diğer kaza Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önündeki yolda meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobil refüjde bulunan demir korumalığa çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.
Öte yandan İstanbul Caddesinde bir başka kaza daha meydana geldi. Cip ile hafif ticari araç kaza yaptı. Araçlarda maddi hasar oluştu.
İŞTE SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELEN KAZALAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.