Isparta'da motosiklet dolandırıcısı yakalandı

ASAYİŞ 18.01.2022 - 00:18, Güncelleme: 18.01.2022 - 00:18
 

Isparta'da motosiklet dolandırıcısı yakalandı

Isparta'da motosiklet dolandırıcısı yakalandı
Isparta’da satın almak için anlaştığı motosikletin parasını ödemeyerek başkasına satan şahıs yakalandı. Olay, Isparta'ya bağlı Baladız köyünde meydana geldi. Edinilen göre, İ.K isimli şahsa ait motosikleti sosyal medya üzerinden anlaşarak 30 bin 500 TL karşılığında alan ve parasını ödemeyerek dolandıran M.M.D isimli şüpheli Jandarmanın Dedektifleri JASAT ve Gönen İlçe Jandarma Asayiş ekiplerinin yaptığı sıkı takip sonucu yakayı ele verdi. M.M.D tarafından çalınan motosikletin ise M.K isimli şahıs tarafından 13 bin TL karşılığında satın alındığı tespit edildi. Motosiklet Jandarma ekipleri tarafından M.K'nın işyerinde ele geçirilerek asıl sahibi İ.K'ya teslim edildi. Olayla ilgili 2 kişi M.M.D ve M.K isimli şahısların hakkında ise adli işlem başlatıldığı bildirildi.  
Isparta'da motosiklet dolandırıcısı yakalandı

Isparta’da satın almak için anlaştığı motosikletin parasını ödemeyerek başkasına satan şahıs yakalandı.

Olay, Isparta'ya bağlı Baladız köyünde meydana geldi. Edinilen göre, İ.K isimli şahsa ait motosikleti sosyal medya üzerinden anlaşarak 30 bin 500 TL karşılığında alan ve parasını ödemeyerek dolandıran M.M.D isimli şüpheli Jandarmanın Dedektifleri JASAT ve Gönen İlçe Jandarma Asayiş ekiplerinin yaptığı sıkı takip sonucu yakayı ele verdi. M.M.D tarafından çalınan motosikletin ise M.K isimli şahıs tarafından 13 bin TL karşılığında satın alındığı tespit edildi. Motosiklet Jandarma ekipleri tarafından M.K'nın işyerinde ele geçirilerek asıl sahibi İ.K'ya teslim edildi. Olayla ilgili 2 kişi M.M.D ve M.K isimli şahısların hakkında ise adli işlem başlatıldığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.