Isparta'da Öğreniyorum Güzel Dinimi projesi başladı

ISPARTA 21.02.2022 - 12:07, Güncelleme: 21.02.2022 - 12:07
 

Isparta'da Öğreniyorum Güzel Dinimi projesi başladı

Isparta'da Öğreniyorum Güzel Dinimi projesi başladı
Isparta İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan "Öğreniyorum Güzel Dinimi" projesi 19 Şubat 2022 tarihinde başladı. 15 şer kişilik sınıflardan oluşan toplamda 110 öğrencinin katıldığı Projenin açılışında Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve İl Müftüsü Bayram Şahin sınıfları tek tek ziyaret ederek veli ve öğrencilere bu projeye sağladıkları destek için teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Baydur, "Bu meselenin özünde kâmil insan yetiştirmek var. İnşallah öğrencilerin gayreti, velilerin ve hocaların desteği ile bu neticeye ulaşacağız." dedi. Baydur öğrencilere seslenerek sözlerine şöyle devam etti; "Çok kıymetli vakitlerinizi, hafta sonu günlerinizi burada değerlendiriyorsunuz. Burada hem dinimizi öğrenecek hem de sosyalleşerek akranlarınız ile vakit geçireceksiniz. Öğrendiğiniz bilgiler ahlaki yaşantınıza tesir ederek ilerleyen yıllarda bu sıraları hayırla yâd edeceğinize inanıyorum.  İnşallah verimli güzel sonuçlar alacağız." dedi. İl Müftüsü Bayram Şahin, “Bu projeyi çok önemsiyor ve benimsiyoruz. Valiliğimizin himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerimiz neticesinde olumlu sonuçlar aldık. Rabbimden muvaffakiyetler vermesini diliyorum.” Dedi. Şahin sözlerine şöyle devam etti; "Bu projenin asıl mimarı, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız ve siz değerli velilerdir. Burada asıl maksat ahlaklı, edepli örf ve adetlerini öğrenen, devletini, milletini bayrağını seven özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmektir. İnşallah sizlerin ve hocaların gayreti ile verimli sonuçlar elde edeceğiz." dedi. Isparta İl Müftülüğü koordinesindeki proje ile ilkokul 4. Sınıf öğrencileri hafta sonu cumartesi günleri Şehit Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulunda temel dini bilgiler, siyer, ahlak ve Kur'an'ı kerim derslerinin yanı sıra birçok sosyal aktivite fırsatı da bulacaklar.    
Isparta'da Öğreniyorum Güzel Dinimi projesi başladı

Isparta İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilkokul 4. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan "Öğreniyorum Güzel Dinimi" projesi 19 Şubat 2022 tarihinde başladı.

15 şer kişilik sınıflardan oluşan toplamda 110 öğrencinin katıldığı Projenin açılışında Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ve İl Müftüsü Bayram Şahin sınıfları tek tek ziyaret ederek veli ve öğrencilere bu projeye sağladıkları destek için teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Baydur, "Bu meselenin özünde kâmil insan yetiştirmek var. İnşallah öğrencilerin gayreti, velilerin ve hocaların desteği ile bu neticeye ulaşacağız." dedi.

Baydur öğrencilere seslenerek sözlerine şöyle devam etti;

"Çok kıymetli vakitlerinizi, hafta sonu günlerinizi burada değerlendiriyorsunuz. Burada hem dinimizi öğrenecek hem de sosyalleşerek akranlarınız ile vakit geçireceksiniz. Öğrendiğiniz bilgiler ahlaki yaşantınıza tesir ederek ilerleyen yıllarda bu sıraları hayırla yâd edeceğinize inanıyorum.  İnşallah verimli güzel sonuçlar alacağız." dedi.

İl Müftüsü Bayram Şahin, “Bu projeyi çok önemsiyor ve benimsiyoruz. Valiliğimizin himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerimiz neticesinde olumlu sonuçlar aldık. Rabbimden muvaffakiyetler vermesini diliyorum.” Dedi.

Şahin sözlerine şöyle devam etti; "Bu projenin asıl mimarı, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız ve siz değerli velilerdir. Burada asıl maksat ahlaklı, edepli örf ve adetlerini öğrenen, devletini, milletini bayrağını seven özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmektir. İnşallah sizlerin ve hocaların gayreti ile verimli sonuçlar elde edeceğiz." dedi.

Isparta İl Müftülüğü koordinesindeki proje ile ilkokul 4. Sınıf öğrencileri hafta sonu cumartesi günleri Şehit Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulunda temel dini bilgiler, siyer, ahlak ve Kur'an'ı kerim derslerinin yanı sıra birçok sosyal aktivite fırsatı da bulacaklar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.