Isparta'da sürücülerin yardımına polis koştu

ISPARTA 19.12.2021 - 20:58, Güncelleme: 19.12.2021 - 20:58
 

Isparta'da sürücülerin yardımına polis koştu

Isparta'da sürücülerin yardımına polis koştu
Isparta'da yoğun kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşayan sürücülerin yardımına polis ekipleri yetişti. Ispartalılar güne beyaz örtü ile uyandı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de devam eden ilde seyir terası Kirazlıdere'de kartpostallık görüntüler oluşurken, kent merkezinde belediye, köylerde Özel İdare ve karayollarında Karayolları Şefliği ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Aşırı kar yağışı nedeniyle zaman zaman sürücüler zor anlar yaşıyor. Sürücülere ise Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri araçların yolda kalmaması için yardımcı oluyor.
Isparta'da sürücülerin yardımına polis koştu

Isparta'da yoğun kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşayan sürücülerin yardımına polis ekipleri yetişti.
Ispartalılar güne beyaz örtü ile uyandı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde de devam eden ilde seyir terası Kirazlıdere'de kartpostallık görüntüler oluşurken, kent merkezinde belediye, köylerde Özel İdare ve karayollarında Karayolları Şefliği ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Aşırı kar yağışı nedeniyle zaman zaman sürücüler zor anlar yaşıyor. Sürücülere ise Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri araçların yolda kalmaması için yardımcı oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.