Isparta’da telefon dolandırıcıları yakalandı, 2 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 04.04.2022 - 17:41, Güncelleme: 04.04.2022 - 17:41
 

Isparta’da telefon dolandırıcıları yakalandı, 2 kişi tutuklandı

Isparta’da telefon dolandırıcıları yakalandı, 2 kişi tutuklandı
 Isparta’ya bağlı Keçiborlu ilçesinde bir kişinin ev telefonunu arayarak kendilerini savcı, polis ve jandarma olarak tanıtan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 2’si tutuklandı. Olay, Isparta’ya bağlı Keçiborlu ilçesi Senir beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, L.G isimli kişiye ait ev telefonunu arayarak kendilerini savcı, polis ve jandarma olarak tanıtan şüpheliler, Y.Ö, M.D ve İ.P Jandarmanın dedektifleri JASAT ve Keçiborlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak yaptığı operasyonla Denizli'de yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmada ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.Ö ve İ.P tutuklanarak Isparta E Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderilirken M.D isimli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Isparta’da telefon dolandırıcıları yakalandı, 2 kişi tutuklandı

 Isparta’ya bağlı Keçiborlu ilçesinde bir kişinin ev telefonunu arayarak kendilerini savcı, polis ve jandarma olarak tanıtan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 2’si tutuklandı.
Olay, Isparta’ya bağlı Keçiborlu ilçesi Senir beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, L.G isimli kişiye ait ev telefonunu arayarak kendilerini savcı, polis ve jandarma olarak tanıtan şüpheliler, Y.Ö, M.D ve İ.P Jandarmanın dedektifleri JASAT ve Keçiborlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak yaptığı operasyonla Denizli'de yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmada ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.Ö ve İ.P tutuklanarak Isparta E Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderilirken M.D isimli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.