Isparta’da uyuşturucu Operasyonu: 5 Tutuklama

ISPARTA 19.01.2024 - 12:09, Güncelleme: 19.01.2024 - 12:09
 

Isparta’da uyuşturucu Operasyonu: 5 Tutuklama

Isparta’da uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 24 şüpheli yakalanarak, 5’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Isparta’nın Keçiborlu ilçesi ve çevrelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan 21 şüpheli Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak, 5’i sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada ; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu tacirleri ile mücadeleye yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde; bazı şahısların Isparta İli Keçiborlu İlçesi başta olmak üzere çevre ilçe ve köylerde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu işledikleri tespit edilen (21) şüpheliye yönelik 16 Ocak 2024 tarihinde operasyon icra edildi. Operasyon neticesinde gerçekleştirilen aramalarda; (58) gram metamfetamin maddesi, (27) gram esrar maddesi, (13) gram kenevir tohumu, (6) adet suboxun hap, (12) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (4) adet Av tüfeği, (1) adet 9 mm çapında tabanca ve (7) adet tabanca fişeği ele geçirilirken toplam (21) şüpheli yakalandı. Yakalanan (21) şüpheliden (5)’i sevk edildikleri adli makamlarca uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan tutuklandı (5)’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ve (11) şüpheli hakkında ise uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak/bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerinde, azim ve karalılıkla çalışmaya devam edecektir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.   
Isparta’da uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 24 şüpheli yakalanarak, 5’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Isparta’nın Keçiborlu ilçesi ve çevrelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan 21 şüpheli Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak, 5’i sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada ; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu Madde ve Uyuşturucu tacirleri ile mücadeleye yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde; bazı şahısların Isparta İli Keçiborlu İlçesi başta olmak üzere çevre ilçe ve köylerde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu işledikleri tespit edilen (21) şüpheliye yönelik 16 Ocak 2024 tarihinde operasyon icra edildi.

Operasyon neticesinde gerçekleştirilen aramalarda; (58) gram metamfetamin maddesi, (27) gram esrar maddesi, (13) gram kenevir tohumu, (6) adet suboxun hap, (12) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (4) adet Av tüfeği, (1) adet 9 mm çapında tabanca ve (7) adet tabanca fişeği ele geçirilirken toplam (21) şüpheli yakalandı. Yakalanan (21) şüpheliden (5)’i sevk edildikleri adli makamlarca uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan tutuklandı (5)’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ve (11) şüpheli hakkında ise uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak/bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerinde, azim ve karalılıkla çalışmaya devam edecektir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.