Isparta’da uyuşturucu operasyonu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2023 - 12:30, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:21
 

Isparta’da uyuşturucu operasyonu

Isparta’da uyuşturucu operasyonu
Isparta’nın Gönen ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda malzeme ele geçirildi. 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, 1 şüpheli ise tutuklandı.Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 22 Aralık tarihinde Gönen ilçesinde operasyon gerçekleştirildi. İcra edilen operasyon neticesinde, 4 bin 250 adet ecstacy uyuşturucu hap, 3 bin 204 kullanımlık sentetik kannabinoid (bonzai) emdirilmiş kağıt uyuşturucu, 2 gram esrar, 1 adet 9 milimetre tabanca ve 13 adet 9 milimetre tabanca fişeği ele geçirildi. 5 şüpheli hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli işlem başlatılırken, 1 şahıs ise tutuklandı.
Isparta’da uyuşturucu operasyonu
Isparta’nın Gönen ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda çok sayıda malzeme ele geçirildi. 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, 1 şüpheli ise tutuklandı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 22 Aralık tarihinde Gönen ilçesinde operasyon gerçekleştirildi. İcra edilen operasyon neticesinde, 4 bin 250 adet ecstacy uyuşturucu hap, 3 bin 204 kullanımlık sentetik kannabinoid (bonzai) emdirilmiş kağıt uyuşturucu, 2 gram esrar, 1 adet 9 milimetre tabanca ve 13 adet 9 milimetre tabanca fişeği ele geçirildi. 5 şüpheli hakkında uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan adli işlem başlatılırken, 1 şahıs ise tutuklandı.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.