Isparta'da yardım derneği binasında yangın

ISPARTA 21.11.2022 - 20:40, Güncelleme: 21.11.2022 - 20:45
 

Isparta'da yardım derneği binasında yangın

Isparta'da yardım derneği binasında yangın
Isparta’da bir yardım derneğinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangın, akşam saatlerinde Çelebiler Mahallesi 1414. Sokak'ta bir yardım derneği binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın bacasından yoğun dumanlar çıkmaya başladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Çevredeki vatandaşlar ise olayı cep telefonu kamerası ile anbean kaydetti. Yangında zarar gören kıyafetler, bölgeye gelen belediye ekipleri tarafından toplanarak götürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırıyor.  
Isparta'da yardım derneği binasında yangın

Isparta’da bir yardım derneğinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
Yangın, akşam saatlerinde Çelebiler Mahallesi 1414. Sokak'ta bir yardım derneği binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın bacasından yoğun dumanlar çıkmaya başladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Çevredeki vatandaşlar ise olayı cep telefonu kamerası ile anbean kaydetti. Yangında zarar gören kıyafetler, bölgeye gelen belediye ekipleri tarafından toplanarak götürüldü.
Yangının çıkış nedeni araştırıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.