Ispartalı iş adamı Cantekin seçim çalışmalarına başladı

ISPARTA 14.04.2023 - 12:37, Güncelleme: 14.04.2023 - 12:37
 

Ispartalı iş adamı Cantekin seçim çalışmalarına başladı

Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin, Perşembe günü teravih namazı sonrası Davraz Mahallesi’nde Kahve Ziyaretinde bulundu. Kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Cantekin, ‘CHP ile Isparta’yı güzel günler bekliyor’ dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta 28. Dönem Milletvekili adayları gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Sıkılmadık el, sıkıntısı dinlenmeyen vatandaş bırakmayacaklarını ifade eden M. Tamer Cantekin, Davraz Mahallesi’ndeki kahvehanelerde büyük bir teveccüh ile karşılandı. Vatandaşlarla birebir sohbet eden Cantekin, “Rüzgarı arkamıza almışken sizlerin desteği ile güzel günler hepimizi bekliyor’ dedi. Gün boyu çalışmalarına aralıksız devam eden CHP İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları halkın sorunlarını yakından dinlemeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında kahvehanelerde çalışmalar yürüten Tamer Cantekin, iktidara geldikleri gün itibariyle alınan notların unutulmayacağının sözünü verdi. Isparta’nın sorunlarını yakından takip ettiğini ifade eden Cantekin, 15 Mayıs Pazartesi günü halkla beraber çözüm üreteceklerini ifade etti. GERÇEKTEN MİLLETİN SİZLERE İHTİYACI VAR Davraz Mahallesinde ki kahvede CHP Milletvekili adaylarını karşısında gören vatandaş, “İşte biz bunu istiyoruz. Halkın içinde halk gibi gezen vekiller istiyoruz. Tepeden bakan ulaşmanın mümkün olmadığı vekilleri artık istemiyoruz. Çaldığımız tüm kapıları yüzümüze çarpan kişilerden vekil adayı olmaz. Bu seçim milletin yeter dediği bir seçim olacak. Gerçekten sizlere ihtiyacımız var. Çıktığınız bu yolda başarılı olacağınıza biz inanıyor ve sizlere güveniyoruz.” dedi. Vatandaşın sorularını yanıtlayan CHP’li adaylar: “Bütün milleti nasıl ihmal ettiklerini seçim çalışmalarımızda gördük. Halktan öğrendiklerimiz kulağımıza küpe olacak. Isparta halkına hiçbir şekilde sahip çıkmayanları 14 Mayıs’ta inşallah sandık altında bırakacağız.” dediler. Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Adayı Tamer Cantekin: “Sayın Genel Başkanımız ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük bir teveccüh olduğunu gördük. Güller, Göller ve Gönüller Diyarı Ispartamızın, Halkın Adamı Kılıçdaroğlu’na büyük destek vereceği aşikardır” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin, Perşembe günü teravih namazı sonrası Davraz Mahallesi’nde Kahve Ziyaretinde bulundu. Kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Cantekin, ‘CHP ile Isparta’yı güzel günler bekliyor’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta 28. Dönem Milletvekili adayları gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

Sıkılmadık el, sıkıntısı dinlenmeyen vatandaş bırakmayacaklarını ifade eden M. Tamer Cantekin, Davraz Mahallesi’ndeki kahvehanelerde büyük bir teveccüh ile karşılandı.

Vatandaşlarla birebir sohbet eden Cantekin, “Rüzgarı arkamıza almışken sizlerin desteği ile güzel günler hepimizi bekliyor’ dedi.

Gün boyu çalışmalarına aralıksız devam eden CHP İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları halkın sorunlarını yakından dinlemeye devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında kahvehanelerde çalışmalar yürüten Tamer Cantekin, iktidara geldikleri gün itibariyle alınan notların unutulmayacağının sözünü verdi. Isparta’nın sorunlarını yakından takip ettiğini ifade eden Cantekin, 15 Mayıs Pazartesi günü halkla beraber çözüm üreteceklerini ifade etti.

GERÇEKTEN MİLLETİN SİZLERE İHTİYACI VAR

Davraz Mahallesinde ki kahvede CHP Milletvekili adaylarını karşısında gören vatandaş, “İşte biz bunu istiyoruz. Halkın içinde halk gibi gezen vekiller istiyoruz. Tepeden bakan ulaşmanın mümkün olmadığı vekilleri artık istemiyoruz. Çaldığımız tüm kapıları yüzümüze çarpan kişilerden vekil adayı olmaz. Bu seçim milletin yeter dediği bir seçim olacak. Gerçekten sizlere ihtiyacımız var. Çıktığınız bu yolda başarılı olacağınıza biz inanıyor ve sizlere güveniyoruz.” dedi.

Vatandaşın sorularını yanıtlayan CHP’li adaylar: “Bütün milleti nasıl ihmal ettiklerini seçim çalışmalarımızda gördük. Halktan öğrendiklerimiz kulağımıza küpe olacak. Isparta halkına hiçbir şekilde sahip çıkmayanları 14 Mayıs’ta inşallah sandık altında bırakacağız.” dediler.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Adayı Tamer Cantekin: “Sayın Genel Başkanımız ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük bir teveccüh olduğunu gördük. Güller, Göller ve Gönüller Diyarı Ispartamızın, Halkın Adamı Kılıçdaroğlu’na büyük destek vereceği aşikardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.