Ispartalılar hakemleri örnek alıp Başdeğirmen’e kırmızı kart göstermeli

SPOR 12.02.2024 - 14:43, Güncelleme: 12.02.2024 - 14:43
 

Ispartalılar hakemleri örnek alıp Başdeğirmen’e kırmızı kart göstermeli

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ispartalıların hakemler gibi bu dönem Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kırmızı kart göstermesini istedi
  İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti.  Ziyarete çok sayıda hakem katıldı. Hakemler Başkan Adayı Tural’a yoğun ilgi gösterdi.  Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Isparta İl Temsilcisi Hikmet Telli, Başkan Adayı Tural’dan dernek için yer talebinde bulundu, 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. AHMET TURAL SÖZ VERDİYSE YAPAR Hakemlerin taleplerinin yerine getirileceğini belirten Başkan Adayı Tural, Isparta’daki sivil toplum kuruluşlarını tek bir çatı altında toplayacakları projesini ve Isparta’ya yapılacak spor yatırımlarını anlattı.  Vatandaşın hakemleri örnek alarak yerel seçimde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kırmızı kart göstermesi gerektiğini söyleyen Başkan Adayı Tural, “Tabi hakemler önce sarı kartı sonra kırmızı kartı gösterir. Bu dönem vatandaşlarımızdan hakemleri örnek alıp  Belediye yönetimine kırmızı kart gösterip bizleri yerelde iktidar yapmanızı desteklemenizi talep ediyoruz.  Bizler amatör spor kulüplerine, siz değerli hakemlerimize destek olacağız. Sizleri önemsiyoruz. Sizlere göreve seçildiğimiz zaman destek olacağız. Ispartalı bizi bilir. Ahmet Tural bir söz verdiyse onu yapar” diye konuştu.  
İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ispartalıların hakemler gibi bu dönem Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kırmızı kart göstermesini istedi

 


İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Isparta İl Temsilciliğini ziyaret etti.  Ziyarete çok sayıda hakem katıldı. Hakemler Başkan Adayı Tural’a yoğun ilgi gösterdi.  Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Isparta İl Temsilcisi Hikmet Telli, Başkan Adayı Tural’dan dernek için yer talebinde bulundu, 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi.
AHMET TURAL SÖZ

VERDİYSE YAPAR

Hakemlerin taleplerinin yerine getirileceğini belirten Başkan Adayı Tural, Isparta’daki sivil toplum kuruluşlarını tek bir çatı altında toplayacakları projesini ve Isparta’ya yapılacak spor yatırımlarını anlattı.  Vatandaşın hakemleri örnek alarak yerel seçimde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e kırmızı kart göstermesi gerektiğini söyleyen Başkan Adayı Tural, “Tabi hakemler önce sarı kartı sonra kırmızı kartı gösterir. Bu dönem vatandaşlarımızdan hakemleri örnek alıp  Belediye yönetimine kırmızı kart gösterip bizleri yerelde iktidar yapmanızı desteklemenizi talep ediyoruz.  Bizler amatör spor kulüplerine, siz değerli hakemlerimize destek olacağız. Sizleri önemsiyoruz. Sizlere göreve seçildiğimiz zaman destek olacağız. Ispartalı bizi bilir. Ahmet Tural bir söz verdiyse onu yapar” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.