Ispartam Haber’de Tüm reklamlar 5 TL!..

ISPARTA 21.06.2022 - 01:49, Güncelleme: 30.08.2022 - 23:39
 

Ispartam Haber’de Tüm reklamlar 5 TL!..

Günde 5 TL'ye Onbinlere ulaşmak istemisiniz ? Ispartam Haber ve Gülistan Gazetesinde Reklam Fiyatlarında Yine bir ilki gerçekleştiriyoruz!.. Gazete, Haber Sitesi ve Sosyal Medya ile dünyanın her yerine ulaşıyoruz.
Yine bir ilki gerçekleştiriyoruz!.. Kimsenin yapamadığını yapıyoruz!.. Arzum Medya yayınları ile onbinlere ulaşın!.. Gazete, Haber Sitesi ve Sosyal Medya ile dünyanın her yerine ulaşıyoruz. Siz de günde 5 TL’ye yararlanın!.. Tüm yayınlarımızdan, sadece günlük 5 TL’ye, 1’er aylık dönemler halinde yararlanabilirsiniz. 1-  HABER SİTESİ: Dünyanın her yerinden onbinlere ulaşan www.ispartamhaber.com  internet  haber sitesinde tüm gün reklamlarınız ve tanıtıcı haberlerinizi yayınlıyoruz. 2-  GÜLİSTAN GAZETESİ 12 cm * 12cm boyutunda ilanınız çıkacak. (İÇ SAYFA) 3-  SOSYAL MEDYA:  https://www.facebook.com/haberispartam https://www.facebook.com/groups/Ispartahaberleribaba32 https://www.instagram.com/isparta.haber/ https://twitter.com/ispartamhaber 50 bine yaklaşan sosyal medya ( Twitter, Facebook, Google, İnstagram* ) hesaplarında her gün reklamlarınız yayınlanacak. *** Not : Reklam fiyatlarımıza KDV Dahil Değildir. Sınırlı sayıda… Rezarvasyon ve İletişim için; Ramazan BİÇİCİ       0531 463 99 99  
Günde 5 TL'ye Onbinlere ulaşmak istemisiniz ? Ispartam Haber ve Gülistan Gazetesinde Reklam Fiyatlarında Yine bir ilki gerçekleştiriyoruz!.. Gazete, Haber Sitesi ve Sosyal Medya ile dünyanın her yerine ulaşıyoruz.

Yine bir ilki gerçekleştiriyoruz!..

Kimsenin yapamadığını yapıyoruz!..
Arzum Medya yayınları ile onbinlere ulaşın!..
Gazete, Haber Sitesi ve Sosyal Medya ile dünyanın her yerine ulaşıyoruz.
Siz de günde 5 TL’ye yararlanın!..
Tüm yayınlarımızdan, sadece günlük 5 TL’ye, 1’er aylık dönemler halinde yararlanabilirsiniz.

1-  HABER SİTESİ:
Dünyanın her yerinden onbinlere ulaşan www.ispartamhaber.com  internet  haber sitesinde tüm gün reklamlarınız ve tanıtıcı haberlerinizi yayınlıyoruz.

2-  GÜLİSTAN GAZETESİ
12 cm * 12cm boyutunda ilanınız çıkacak. (İÇ SAYFA)

3-  SOSYAL MEDYA: 

https://www.facebook.com/haberispartam

https://www.facebook.com/groups/Ispartahaberleribaba32

https://www.instagram.com/isparta.haber/

https://twitter.com/ispartamhaber


50 bine yaklaşan sosyal medya ( Twitter, Facebook, Google, İnstagram* ) hesaplarında her gün reklamlarınız yayınlanacak.

***

Not : Reklam fiyatlarımıza KDV Dahil Değildir.

Sınırlı sayıda…
Rezarvasyon ve İletişim için;

Ramazan BİÇİCİ

      0531 463 99 99

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.