Isparta’nın ‘EN İYİ’leri hizmet vermeye hazır

ISPARTA 26.02.2024 - 12:55, Güncelleme: 26.02.2024 - 12:55
 

Isparta’nın ‘EN İYİ’leri hizmet vermeye hazır

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, partisinin belediye ve il genel meclisi üyesi adaylarıyla bir araya geldi. Tural “Isparta Belediyesini yönetecek ekibimle birlikte, halkımız kazanacak Isparta kazanacak ” dedi.
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken; partisinin belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarıyla bir araya geldi. Tural, meclis üyesi adaylarıyla seçim sonuna kadar yürütülecek çalışma ve strateji konusunda istişarede bulundu. Toplantıya İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve SKM Başkanı Özgür Tandoğan da katıldı. LİYAKATLI TECRÜBELİ ADAYLARLA YOLA ÇIKTIK Meclis üyesi adaylarının önerilerini de dinleyen Başkan Adayı Tural, toplantı sonrası gazetecilere açıklama yaptı. Tural “Liyakatli, tecrübeli, bu işi yapabilecek adaylarla yola çıktık. Bu şehirde yaşan, bu şehre emek veren, bu şehrin problemlerini bilen, bu şehrin dertleriyle dertlenen, bu şehrin sorun ve sıkıntılarına çözüm üretebilecek adaylarımızı belirleyerek halkımızın takdirine sunduk. Gerek belediye meclisinde gerek il genel meclisinde Ispartamıza en iyi şekilde hizmet edecek, Ispartamızın En İyi adaylarıyla çalışmalarımızı bundan böylede gece gündüz demeden asla rehavete kapılmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Liyakatli, tecrübeli, yetenekli, gençlerimizin, kadınlarımızın çok sayıda meslekten adaylarımızın olduğu bu ekip hep bir arada, bu şehrin sorunlarına çözüm üretmek için sırt sırta mücadele edecek. Isparta halkının hem belediye başkan adaylarımıza hem de meclis üyelerimize destek vereceğinize inanıyorum” dedi.            
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, partisinin belediye ve il genel meclisi üyesi adaylarıyla bir araya geldi. Tural “Isparta Belediyesini yönetecek ekibimle birlikte, halkımız kazanacak Isparta kazanacak ” dedi.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken; partisinin belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarıyla bir araya geldi. Tural, meclis üyesi adaylarıyla seçim sonuna kadar yürütülecek çalışma ve strateji konusunda istişarede bulundu. Toplantıya İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve SKM Başkanı Özgür Tandoğan da katıldı.

LİYAKATLI TECRÜBELİ

ADAYLARLA YOLA ÇIKTIK

Meclis üyesi adaylarının önerilerini de dinleyen Başkan Adayı Tural, toplantı sonrası gazetecilere açıklama yaptı. Tural “Liyakatli, tecrübeli, bu işi yapabilecek adaylarla yola çıktık. Bu şehirde yaşan, bu şehre emek veren, bu şehrin problemlerini bilen, bu şehrin dertleriyle dertlenen, bu şehrin sorun ve sıkıntılarına çözüm üretebilecek adaylarımızı belirleyerek halkımızın takdirine sunduk. Gerek belediye meclisinde gerek il genel meclisinde Ispartamıza en iyi şekilde hizmet edecek, Ispartamızın En İyi adaylarıyla çalışmalarımızı bundan böylede gece gündüz demeden asla rehavete kapılmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Liyakatli, tecrübeli, yetenekli, gençlerimizin, kadınlarımızın çok sayıda meslekten adaylarımızın olduğu bu ekip hep bir arada, bu şehrin sorunlarına çözüm üretmek için sırt sırta mücadele edecek. Isparta halkının hem belediye başkan adaylarımıza hem de meclis üyelerimize destek vereceğinize inanıyorum” dedi.   


 

      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.