Isparta'nın Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

ISPARTA 17.05.2023 - 15:17, Güncelleme: 17.05.2023 - 15:17
 

Isparta'nın Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

14 Mayıs'ta gerçekleşen 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından Isparta'yı parlamentoda temsil edecek olan 4 milletvekili kesin olmayan sonuçlara göre belirlendi.
AK Parti 2, CHP 1 ve MHP 1 Milletvekili ile Isparta'yı TBMM'de temsil edecekler. Kısa süre içerisinde sonuçların kesinleşmesiyle AK Parti'den Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, CHP'den Yalım Halıcı ve MHP'den Hasan Basri Sönmez yeni dönemde Isparta'nın vekili olacaklar. Öte yandan Isparta'yı 28. Dönem'de temsil edecek olan Milletvekilleri için Cuma günü mazbata töreni düzenlenecek. Milletvekilleri mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanından alacaklar. Ardından Ankara'ya giderek TBMM'de kayıtlarını yaptıracaklar. Milletvekilleri 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından TBMM'de yemin ederek resmen Milletvekili olacaklar.  
14 Mayıs'ta gerçekleşen 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından Isparta'yı parlamentoda temsil edecek olan 4 milletvekili kesin olmayan sonuçlara göre belirlendi.

AK Parti 2, CHP 1 ve MHP 1 Milletvekili ile Isparta'yı TBMM'de temsil edecekler.

Kısa süre içerisinde sonuçların kesinleşmesiyle AK Parti'den Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, CHP'den Yalım Halıcı ve MHP'den Hasan Basri Sönmez yeni dönemde Isparta'nın vekili olacaklar.

Öte yandan Isparta'yı 28. Dönem'de temsil edecek olan Milletvekilleri için Cuma günü mazbata töreni düzenlenecek. Milletvekilleri mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanından alacaklar. Ardından Ankara'ya giderek TBMM'de kayıtlarını yaptıracaklar.

Milletvekilleri 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından TBMM'de yemin ederek resmen Milletvekili olacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.