Isparta’nın Unutulan Yöresel Lezzetleri Gastronomi Turizmine Kazandırılıyor

EKONOMİ 24.05.2022 - 17:17, Güncelleme: 24.05.2022 - 17:17
 

Isparta’nın Unutulan Yöresel Lezzetleri Gastronomi Turizmine Kazandırılıyor

Isparta’nın Unutulan Yöresel Lezzetleri Gastronomi Turizmine Kazandırılıyor
Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şirvan Şen Demir tarafından “Isparta’nın Unutulan Yöresel Lezzetlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması” projesine ilişkin sunum gerçekleştirildi. Vali Baruş ardından konuk aşçılara teşekkür belgesi takdim etti. <span "="" style="box-sizing: border-box">İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyeleri  ve lisansüstü öğrencileri tarafından yürütülen proje kapsamında yöreye ait yemekler kayıt altına alınarak gastronomi turizmine kazandırılacak. Isparta merkez ve 11 ilçede tamamlanan alan çalışmaları 1 ilçede ise devam ediyor.
Isparta’nın Unutulan Yöresel Lezzetleri Gastronomi Turizmine Kazandırılıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şirvan Şen Demir tarafından “Isparta’nın Unutulan Yöresel Lezzetlerinin Gastronomi Turizmine Kazandırılması” projesine ilişkin sunum gerçekleştirildi.

Vali Baruş ardından konuk aşçılara teşekkür belgesi takdim etti.

<span "="" style="box-sizing: border-box">İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyeleri  ve lisansüstü öğrencileri tarafından yürütülen proje kapsamında yöreye ait yemekler kayıt altına alınarak gastronomi turizmine kazandırılacak. Isparta merkez ve 11 ilçede tamamlanan alan çalışmaları 1 ilçede ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.