Isparta’nın Yalvaç ilçesinde çıkan tartışmada kan aktı

ISPARTA 23.06.2022 - 19:57, Güncelleme: 23.06.2022 - 19:57
 

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde çıkan tartışmada kan aktı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde çıkan tartışmada kan aktı
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde çıkan tartışmada kan aktı. Olayda 2 kardeş yaralandı.Olay Yalvaç’ta meydana geldi. Mustafa Ergin ve Kadir Ergin kardeşler ile Ali Kaplan ve İhsan Kaplan kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa ve Kadir Ergin kardeşler açılan ateş sonucu yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde çıkan tartışmada kan aktı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde çıkan tartışmada kan aktı. Olayda 2 kardeş yaralandı.Olay Yalvaç’ta meydana geldi.

Mustafa Ergin ve Kadir Ergin kardeşler ile Ali Kaplan ve İhsan Kaplan kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa ve Kadir Ergin kardeşler açılan ateş sonucu yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.