Ispartaspor Bir ceza daha alırsa maçlar seyircisiz oynanacak

ISPARTA 04.11.2021 - 16:05, Güncelleme: 04.11.2021 - 16:05
 

Ispartaspor Bir ceza daha alırsa maçlar seyircisiz oynanacak

Ispartaspor Bir ceza daha alırsa maçlar seyircisiz oynanacak
TFF 2.Lig'de mücadele eden Şehrimizin takımı Ispartaspor Ligin başından bu yana taraftarların kötü tezahüratından dolayı 3 defa ceza alarak çeşitli para cezalarına çarptırıldı. Her ligde küfür ve kötü tezahürata farklı bir ambargo uygulayan Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig için 4.uyarı olarak  kötü tezahürat ve küfür olayına karşı seyircisiz maç oynama cezası verecek. Daha önce 3 kere ceza alan Ispartaspor eğer bir kez daha kötü tezahürat ve küfür ederse bir sonraki maçta takımını bu zorlu yolda yalnız bırakacak. ISPARTASPOR İÇİN KÜFÜR ETME, ETTİRME!  
Ispartaspor Bir ceza daha alırsa maçlar seyircisiz oynanacak

TFF 2.Lig'de mücadele eden Şehrimizin takımı Ispartaspor Ligin başından bu yana taraftarların kötü tezahüratından dolayı 3 defa ceza alarak çeşitli para cezalarına çarptırıldı. Her ligde küfür ve kötü tezahürata farklı bir ambargo uygulayan Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig için 4.uyarı olarak  kötü tezahürat ve küfür olayına karşı seyircisiz maç oynama cezası verecek. Daha önce 3 kere ceza alan Ispartaspor eğer bir kez daha kötü tezahürat ve küfür ederse bir sonraki maçta takımını bu zorlu yolda yalnız bırakacak.

ISPARTASPOR İÇİN KÜFÜR ETME, ETTİRME!  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.