Ispartaspor Hakan Yılmaz'la anlaştı

SPOR 01.11.2022 - 13:04, Güncelleme: 01.11.2022 - 13:04
 

Ispartaspor Hakan Yılmaz'la anlaştı

Isparta 32 Spor yeni teknik direktörü belli oldu
Ispartaspor’da yeni Teknik Direktör belli oldu. Hakan Yılmaz ile anlaşma sağlandı. Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak açıklamasında; “Bir önceki teknik direktör Hakan Şimşek’e teşekkür ederiz. Isparta 32 Futbol Kulübümüzün hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapmak için yeni teknik patron olarak Hakan Yılmaz ile anlaşmış bulunuyoruz. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Isparta'mızın daha başarılı olabilmesi için el birliğiyle tüm Yönetim olarak çalışmaya devam edeceğimizi kamuoyuna duyurmak istiyorum. Hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Bu sene de şampiyonluğu kovalayacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.  
Isparta 32 Spor yeni teknik direktörü belli oldu

Ispartaspor’da yeni Teknik Direktör belli oldu. Hakan Yılmaz ile anlaşma sağlandı.

Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak açıklamasında; “Bir önceki teknik direktör Hakan Şimşek’e teşekkür ederiz. Isparta 32 Futbol Kulübümüzün hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapmak için yeni teknik patron olarak Hakan Yılmaz ile anlaşmış bulunuyoruz. Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Isparta'mızın daha başarılı olabilmesi için el birliğiyle tüm Yönetim olarak çalışmaya devam edeceğimizi kamuoyuna duyurmak istiyorum. Hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Bu sene de şampiyonluğu kovalayacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.