Ispartaspor liderliğe koşuyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2021 - 13:57, Güncelleme: 18.10.2021 - 13:57
 

Ispartaspor liderliğe koşuyor

Deplasmanda Uşakspor ile karşılaşan ve sezon başından bu yana olduğu gibi üstün bir futbol oynayan Ispartaspor, Şamil Başaran’ın 45+2’de attığı golle sahadan 1 – 0 galip ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekip bu golle grupta 2. Sıraya yükseldi.  
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, hem haftayı 3 puanla kapatmanın hem grubun en iyi futbolunu oynamanın mutluluğunu yaşıyor. Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçta ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Yeşil – Pembeli ekip aradığı golü ilk yarının bitmesine saniyeler kala buldu. Zira, maçın hakemi ilk yarıyı 3 dakika uzattı. Ispartaspor ise golü 45+2. Dakikada Şamil Başaran’ın ayağından kazandı ve hakem bu golün santrasını bile yaptırmadan ilk yarıyı bitirdi. Maçın ikinci yarısında da garanti futbolunu sürdüren ve kontrataklarla Uşakspor kalesine yüklenen Ispartaspor, bu baskısının karşılığını ikinci yarıda golle süsleyemedi ve maç ilk yarının son dakikasında atılan golle 1 – 0 Ispartaspor’ün üstünlüğü ile sona erdi. Yeşil – Pembeli ekip bu sonuçla son derece önemli olan Uşakspor deplasmanından altın değerinde 3 puanla döndü. ISPARTASPOR 2. SIRAYA YÜKSELDİ Geçen hafta aldığı mağlubiyetten dolayı yükselemeyen ve grupta 4. Sıradaki yerini koruyan Ispartaspor, hafta sonu aldığı galibiyetle 2 sıra birden yükselerek grupta 2. Sıraya yerleşti. Yeşil – Pembeli ekip, 11 olan puanını 14’e çıkardı. KIRŞEHİR BELEDİYESPOR GELİYOR Yeşil – Pembeli ekip, 23 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan 9. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden olan ve bugünkü maçta rakibi çok zorlanmasına rağmen rakibi Tarsus İdmanyurduspor’u 2  1 mağlup etmeyi başaran Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Maç Cumartesi günü Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’te başlayacak.  
Deplasmanda Uşakspor ile karşılaşan ve sezon başından bu yana olduğu gibi üstün bir futbol oynayan Ispartaspor, Şamil Başaran’ın 45+2’de attığı golle sahadan 1 – 0 galip ayrıldı. Yeşil – Pembeli ekip bu golle grupta 2. Sıraya yükseldi.  

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, hem haftayı 3 puanla kapatmanın hem grubun en iyi futbolunu oynamanın mutluluğunu yaşıyor.

Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçta ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Yeşil – Pembeli ekip aradığı golü ilk yarının bitmesine saniyeler kala buldu. Zira, maçın hakemi ilk yarıyı 3 dakika uzattı. Ispartaspor ise golü 45+2. Dakikada Şamil Başaran’ın ayağından kazandı ve hakem bu golün santrasını bile yaptırmadan ilk yarıyı bitirdi. Maçın ikinci yarısında da garanti futbolunu sürdüren ve kontrataklarla Uşakspor kalesine yüklenen Ispartaspor, bu baskısının karşılığını ikinci yarıda golle süsleyemedi ve maç ilk yarının son dakikasında atılan golle 1 – 0 Ispartaspor’ün üstünlüğü ile sona erdi. Yeşil – Pembeli ekip bu sonuçla son derece önemli olan Uşakspor deplasmanından altın değerinde 3 puanla döndü.

ISPARTASPOR 2. SIRAYA YÜKSELDİ

Geçen hafta aldığı mağlubiyetten dolayı yükselemeyen ve grupta 4. Sıradaki yerini koruyan Ispartaspor, hafta sonu aldığı galibiyetle 2 sıra birden yükselerek grupta 2. Sıraya yerleşti. Yeşil – Pembeli ekip, 11 olan puanını 14’e çıkardı.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR GELİYOR

Yeşil – Pembeli ekip, 23 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan 9. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden olan ve bugünkü maçta rakibi çok zorlanmasına rağmen rakibi Tarsus İdmanyurduspor’u 2  1 mağlup etmeyi başaran Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Maç Cumartesi günü Isparta Atatürk Stadyumunda saat 19.00’te başlayacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.