Ispartaspor’a şampiyon forvet

SPOR 28.07.2022 - 19:47, Güncelleme: 28.07.2022 - 19:47
 

Ispartaspor’a şampiyon forvet

Ispartaspor’a şampiyon forvet
Isparta 32 Spor forvet transferini gerçekleştirdi. Fethiyespor'da şampiyonluk yaşayan Serhan Yılmaz ile anlaşma sağlandı. Transfer çalışmalarına hız kazandıran Isparta 32 Spor, forvet hattına da önemli bir ismi transfer etti. Yeşil pembeli ekip, Fethiyespor'dan Serhan Yılmaz'ı renklerine kattı.  Öte yandan transferlerin devam ettiği öğrenildi.   
Ispartaspor’a şampiyon forvet

Isparta 32 Spor forvet transferini gerçekleştirdi. Fethiyespor'da şampiyonluk yaşayan Serhan Yılmaz ile anlaşma sağlandı.


Transfer çalışmalarına hız kazandıran Isparta 32 Spor, forvet hattına da önemli bir ismi transfer etti. Yeşil pembeli ekip, Fethiyespor'dan Serhan Yılmaz'ı renklerine kattı. 

Öte yandan transferlerin devam ettiği öğrenildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.