Ispartaspor'da iki transfer daha

ISPARTA 26.07.2022 - 18:08, Güncelleme: 26.07.2022 - 18:08
 

Ispartaspor'da iki transfer daha

Ispartaspor'da iki transfer daha
Ispartaspor’da transfer süreci tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Son olarak bugün 2 transfer daha gerçekleşti. Pendikspor’da forma giyen Soner Birinci ile Fethiyespor’da forma giyen Ömer Çiçek ile anlaşma yapıldı. Soner Birinci'nin oynadığı takımlar; Fethiyespor, Osmaniye, Vanspor, Pendik ve Kırıkkale Ömer Çiçek'in oynadığı takımlar; İçel İdmanyurdu Spor, Uşakspor, Adanaspor, 68 Aksaray, Pendikspor. Ankaraspor Ön Libero olan Ömer Çiçek ve Soner Birinci yeni sezonda Isparta 32 Spor’da forma giyecek. Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan yönetim, nokta transferler yapıldığını ve sezona güçlü bir ekiple başlayacaklarını belirttiler
Ispartaspor'da iki transfer daha

Ispartaspor’da transfer süreci tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Son olarak bugün 2 transfer daha gerçekleşti. Pendikspor’da forma giyen Soner Birinci ile Fethiyespor’da forma giyen Ömer Çiçek ile anlaşma yapıldı.

Soner Birinci'nin oynadığı takımlar; Fethiyespor, Osmaniye, Vanspor, Pendik ve Kırıkkale

Ömer Çiçek'in oynadığı takımlar; İçel İdmanyurdu Spor, Uşakspor, Adanaspor, 68 Aksaray, Pendikspor. Ankaraspor

Ön Libero olan Ömer Çiçek ve Soner Birinci yeni sezonda Isparta 32 Spor’da forma giyecek. Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan yönetim, nokta transferler yapıldığını ve sezona güçlü bir ekiple başlayacaklarını belirttiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.