Ispartaspor'da kale Zülküf Özer'e emanet

SPOR 28.07.2022 - 11:17, Güncelleme: 28.07.2022 - 11:17
 

Ispartaspor'da kale Zülküf Özer'e emanet

Ispartaspor'da kale Zülküf Özer'e emanet
Isparta 32 Spor. kalecisini buldu. Bayburt İl Özel İdare Spor'un kalecisi Zülküf Özer ile anlaşma sağlandı. ISPARTA 32 SPOR'DA KALE ZÜLKÜF ÖZER'E EMANET 2. Lig'te mücadele eden Isparta 32 Spor'da yönetim transfer çalışmalarına devam ediyor. Güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen yönetim, kaleyi emanet edecek ismi de buldu. Bayburt İl Özel İdare Spor'da file bekçisi olan Zülküf Özer ile anlaşma sağlandı. Zülkür Özer'in daha önce ise Bandırmaspor, Elazığspor, Amed SK, Adana Demirspor, Alanyaspor, Adanaspor, Mardinspor ve Erganispor gibi kulüplerde forma giydi
Ispartaspor'da kale Zülküf Özer'e emanet

Isparta 32 Spor. kalecisini buldu. Bayburt İl Özel İdare Spor'un kalecisi Zülküf Özer ile anlaşma sağlandı.

ISPARTA 32 SPOR'DA KALE ZÜLKÜF ÖZER'E EMANET

2. Lig'te mücadele eden Isparta 32 Spor'da yönetim transfer çalışmalarına devam ediyor. Güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen yönetim, kaleyi emanet edecek ismi de buldu. Bayburt İl Özel İdare Spor'da file bekçisi olan Zülküf Özer ile anlaşma sağlandı.

Zülkür Özer'in daha önce ise Bandırmaspor, Elazığspor, Amed SK, Adana Demirspor, Alanyaspor, Adanaspor, Mardinspor ve Erganispor gibi kulüplerde forma giydi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.